Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Pisi és creampie eating játékokra keresek hölgyet vagy párt, helyem van Veszprémben! Ha érdekel a Smoking fetish mégjobb,
!
!
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Egyoldalúan szopnék 40+, férfias, kocsival vagy hellyel rendelkező, nemdohányzó pasit.
Vékony, helyes, biszex passzív srác vagyok.

Sziasztok,
Van itt olyan pár vagy lány aki kipróbálna egy nem hétköznapi felállást?
26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Van itt olyan pár vagy lány aki kipróbálna egy nem hétköznapi felállást?
26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Sziasztok
40-es pàr vagyunk. Felesègem nagyon szeretnè làtni ahogy fèrfiak vagy nôk maszturbàlnak a kèpeinkre vagy videoinkra.
40-es pàr vagyunk. Felesègem nagyon szeretnè làtni ahogy fèrfiak vagy nôk maszturbàlnak a kèpeinkre vagy videoinkra.
Sziasztok Laci vagyok szívesen benne lennèk írók üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 05. szombat 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 00:10
Törölt felhasználó (4606762)
VIP

Sziasztok
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék!
CBT, Medical és egyéb finomságokra keresek játszótársat HÖLGY, PAR, vagy Férfi lehetõséggel Tolna megyében. Nagy, casta szerszám elõny. Helyetek legyen.
Sziasztok.
50es sub, bi pasiként érettebb hölgy vagy pár vágyait szolgálnám ...alárendelt kényeztetőként, mindenre nyitottan..
50es sub, bi pasiként érettebb hölgy vagy pár vágyait szolgálnám ...alárendelt kényeztetőként, mindenre nyitottan..
Ma estére keresnénk egy sportos huszas évei végén, vagy harmincas évei elején járó HETERO srácot cuckoldra....
Pesti otthonunkban fogadni tudunk!
Privát üziket várunk.
Pesti otthonunkban fogadni tudunk!
Privát üziket várunk.
Izgalmas extrém pervire keresek lehetőséget!
cuckoldra belevalo holgyet keresnek
Nagyon szívesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 05. szombat 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 00:10
Törölt felhasználó (4606762)
VIP

Sziasztok
Facesittingre keresek hölgyet!!
Switch beállítottságú pasit érdekel valakit. Kecskemét és környéke
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Angéla vagyok. Olyan összeszokot, baráti vegyes társaságokhoz csatlakoznék, ahol bisex vagy leszbikus hölgyek és ápolt jó megjelenésű férfiak vannak. Köztük, előttük szeretnék meztelenül jönni menni, az ő kis játékszerük lennék. Mindezt Budapesten....
csatlakoznék
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2023. 08. 05. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 22:31

Angéla vagyok. Olyan összeszokot, baráti vegyes társaságokhoz csatlakoznék, ahol bisex vagy leszbikus hölgyek és ápolt jó megjelenésű férfiak vannak. Köztük, előttük szeretnék meztelenül jönni menni, az ő kis játékszerük lennék. Mindezt Budapesten....
csatlakoznék
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2023. 08. 05. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 22:31