Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
sziasztok vannak e itt olyan nyitott párok akinél dugas közben nyalhatnek s a vegen a tele élvezett puncit is?
Szolgáim keresem hely van Miskolcon
Szájba pisilőt mindegy férfi nő akár ketten is lehetnek.keresek. Észak Pesten vagyok.
Biszex ,perverz macis 49 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Csak perverz hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Faszimádó TRANSZVESZTITA vagyk.MA azaz ( Február 10 SZOMBATON ) 23 órátol reggelig olajos csillogó popsival flangálok NEMESKOLTÁN ahol lakom..Aki baszogatná a csillogó olajos seggem az írjon..Űritésre jó vagyok..Többen is jöhettek..
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést!!!
Sziasztok!
Én szívesen beszélgetek veletek.
Priviben a többit
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 05:43
Én szívesen beszélgetek veletek.
Priviben a többit

Törölt felhasználó (4726624)

Extrémnek nem neveznénk de egy olyan 32-42 év közötti férfit keresünk akivel google chat-on tudunk , írogatni, képeket küldeni egymásnak , játszani esetleg ( ezt majd privátba) Ilyen haver szerűséget akivel megoszthatjuk ezeket a szexuális kis dolgainkat fűszerünket. Legyél normális , sportosabb és ápolt. Heteró vagy kezdő , kiváncsi bi esetleg. Mi egy pár vagyunk és így is színesítenénk a szexuális életünket az arra érdemes személlyel . Köszi
Tatabányán lenne olyan nő/lány aki lepisilne nyalás közben pl?
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!
2024,02.17 én szívwsen szopnálak , vagy egy felcsatolhatóval meg is dugnálak téged , vagy akár partnered is.Csatlakozbék heteró és bi párokhoz is. .nem vagyok semmi jónak elrontója.
Szombathelyen keresem azt a Lányt vagy Nőt aki bevezetne egy kezdő pasit a strap-on szexbe.Légy tapasztal ilyen téren és szeresd szét dugni a férfi feneket.Pasik nem érdekelnek.
Állandóan szexelni akaró hölgyet keresek (borderline is ok.) Légy szabad- segítek!
Független Bp.-i ffi vagyok és hosszabb távban gondolkodnék, nyitott kapcsolatban- de te méndenképp pörögj a pasikon, vagy kiadlak én. Ha nincs szerzünk. Sub is lehetsz.

Független Bp.-i ffi vagyok és hosszabb távban gondolkodnék, nyitott kapcsolatban- de te méndenképp pörögj a pasikon, vagy kiadlak én. Ha nincs szerzünk. Sub is lehetsz.
Sziasztok!
Eszméletlenül izgat a gondolat, hogy egy pár előttem szexel. Tegnapi éjszakám során a szállodában a mellettem lévő szobában igen erőteljes hangok jöttek át. Mondanom se kell roppan mód beindította a fantáziám. Így ezt az élmény kicsit megugorva látványt is társítanék a dologhoz!
Ha lenne erre vállalkozó pár, kor, külső egyáltalán nem számít, keressen privátban!
Bence
Eszméletlenül izgat a gondolat, hogy egy pár előttem szexel. Tegnapi éjszakám során a szállodában a mellettem lévő szobában igen erőteljes hangok jöttek át. Mondanom se kell roppan mód beindította a fantáziám. Így ezt az élmény kicsit megugorva látványt is társítanék a dologhoz!

Ha lenne erre vállalkozó pár, kor, külső egyáltalán nem számít, keressen privátban!

Bence
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Popókedvelő hölgy, pár ismeretségét keresem.
Fejér es környékén
Fejér es környékén
Nagyon vékony vagy pici( midget) hölgyet keresek

Domináns férfit keresek aki pórázon vezetne használná kedve szerint vagy bedobna a közösbe
Bi domináns párhoz csatlakoznék, Szhely és kke.