Sziasztok
Ma estére keresünk olyan Lányt vagy Párt Női bi párcserés többes játékra akiknek volna kedvük csatlakozni hármasunkhoz " 2 fiú 1 lány " vagyunk. Budapesten . Férfi kizárólag heteró alapon !
45 èves kor ig keresünk maximum.
Ma estére keresünk olyan Lányt vagy Párt Női bi párcserés többes játékra akiknek volna kedvük csatlakozni hármasunkhoz " 2 fiú 1 lány " vagyunk. Budapesten . Férfi kizárólag heteró alapon !
45 èves kor ig keresünk maximum.
Sziasztok . Autós kaland , ma késő este . Orális szex - orális szexért smile azaz ha kinyalod a puncim leszoplak ( mellre élvezéssel )! Sportos és normális pasit keresek ( cuckold - párom nézné és kamerázna arc nélkül )
nyalnék, szopnék, szex most Tatán ?
Helyem van
Helyem van
Sziasztok! Érdekelne a kaland!!
(Ez egy válasz 1byby üzenetére (2023. 10. 24. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 14:08

50-es hölgy autó hátsó ülésén szívesen nyalogatná élvezésig farkadat míg a férje vezet és kukkol. Csak cumi.
Miskolcon benne lennék bármiben.. bármiben 19 eves fiatal drác vagyok izmos jóképű
Sziasztok.
Spermás puncit,farkat nyalnék szopnék..
Minden lehetőség érdekel.
Spermás puncit,farkat nyalnék szopnék..
Minden lehetőség érdekel.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
fiúk talpát, seggét nyalnám
Faszimádó Transzi vagyok. Ma azaz Okt 26 Csütörtök 21 órától reggelig hely ok Szombathelyen..Aki seggbe baszna és lehugyozna az írjon.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Extrém, bizarr és különleges vágyakkal rendelkező partnereket keresek.,,,,
Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Mai nap, hölgyet vagy párt fogadnék diszkrét házamban. Szeretném ha lepisilnél vagy lepisilnétek mindketten.
Ha írsz, akkor priviben tedd meg.
Ha írsz, akkor priviben tedd meg.
Spriccelő farkakat fotóznék, akár párokat is. Budapesten és környékén
Pécsi idős nagymellű nem borotvált Nőket párokat keresek,minden megoldás érdekel
Kecskeméten keresek nagymellű nőt csöcsörészésre.Nem kell dugni! Kor nem fontos csak jó nagy melleid legyenek!
Sziasztok spermás,creampies játékokat kedvelő párral ismerkednék hosszabb távon sok , sűrű spermával rendelkezem a többit privátban.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba