(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2023. 10. 13. péntek 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 13. péntek 08:07

Csajszit keresünk ma estére spermás punci nyalatáshoz ! Csak komoly szándékkal ! Bp.
Csajszit keresünk ma estére spermás punci nyalatáshoz ! Csak komoly szándékkal ! Bp.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető kedves párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Spermás puncit is nyalnék

Terhes nőt is keresek / csöpögő cicikkel

Perverz párokat / párt , hölgyet / keresek minden jóra Dunaújvárosból !!!

Sziasztok. Szegeden keresünk!
Terhes feleségem részére keresünk!!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk, cuckoldra(párommal kettesben lenne a plusz fél).
Terhes feleségem részére keresünk!!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk, cuckoldra(párommal kettesben lenne a plusz fél).
Teleélvezett punci nyalatásához keresünk csajszit vagy párt ! Csak fiút NEM ! Bp.
Telt hölgyet anyukát illetve nagymamát keresek hosszú távra alkalmi kapcsolatra. . Élvezd az életet velem.
Fiatal, 20-as éveiben járó srác ismerkedne heteró kereteken belül. Kor nem számít. Utazni országosan tudok autóval és akár autót biztosítani is. Megkereséseket privát üzenetben legyetek szívesek jelezni. Puszi
Olyan fiatalt keresek aki szeret időset alázni. Szereti ha idős térdel előtte és szopik, nyalja a fenekét stb. 70-es bí vagyok pesti most nincs helyem.
én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 08. vasárnap 18:54
Törölt felhasználó (4698525)

Sziasztok! Pisi szexet szeretnék kipróbálni! Ha érdeke irj!

Olyan hölgyet, párt keresek, akiket izgat a tribute (fotóra élvezés), vagy akik benne lennének abban, hogy élőben ráélvezzek a hölgyre
Ez történhetne akár ruhában is, mondjuk a dekoltázsra, lábfejére, bugyijába, stb… Üzenjen akit érdekelne

sziasztok spermás puncit nyalnék akár dugás kozben is vannak e itt erre nyitott párok?
Hölgyet ketesek, aki levené előttem a bugyiját, hogy beleverjem?
Pár is lehet!!!
Pár is lehet!!!
Sok tejjel rendelkező hölgyet keresek aki megszoptatna.
Ápolt,illemtudó ,normális pasi vagyok.
Dêl-budai térség,Érd-Székesfehérvár,Érd-Dunaújváros útvonalon.
Utazni tudok.
Ápolt,illemtudó ,normális pasi vagyok.
Dêl-budai térség,Érd-Székesfehérvár,Érd-Dunaújváros útvonalon.
Utazni tudok.
Helló Hölgyek.
Pest És Környéke ,Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt
Talizunk valahol ,beülsz vagy én hozzád és történik ami történik,majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Pest És Környéke ,Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt
Talizunk valahol ,beülsz vagy én hozzád és történik ami történik,majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Extém méretekel rendelkező 70+os hölgyeket keresek,de esetleg pár is,feltétel nagy mellek nem borotvált punci és helyed legyen,és tel számmal válaszolj,de minden megkeresés érdekes lehet...
Hetfo reggel 6-7 kozott szivesen atugranek egy bi parhoz a belvarosban vagy kornyken(5,6,13 esetleg 3) ebreszto oralra. Szivesen szopnek/nyalnek. Irjatok batran, elerhetoseget is. Szolo sracok tilto!
Sziasztok! Pisi szexet szeretnék kipróbálni! Ha érdeke irj!