Sziasztok !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Egy kis csevej hogy ismerjük meg egymást !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Egy kis csevej hogy ismerjük meg egymást !
Holnap kb 12:00 és 16:00 között, Lajosmizsén szopnék, esetleg dugatnám is magam.
Helyem lesz, anál csak gumival. :P
Helyem lesz, anál csak gumival. :P
sziasztok vannak e itt olyan párok akiket izgatná a spermas punci kinyalása akár dugas közben is? Hely kellene utazni tuddok!
Újabb próbálkozás a lehetetlennel...
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet, (főleg a fenék érdekel.)
De olyat aki tudja, mit jelent ez és ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, de minden megoldható.
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható.
Anyagiak természetesen kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet, (főleg a fenék érdekel.)
De olyat aki tudja, mit jelent ez és ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, de minden megoldható.
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható.
Anyagiak természetesen kizárva!
bekes vagy szolnok megyebol van valaki/? helyem van bekes megyebe de utazom is
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek .Vékony aranyos fiú vagyok.
Fotósomat keresem aki intim képeket és videókat készítene rólam amit aztán ide a profilomra fel is tenne nekem
Idős hölgyek minden kivánságát teljesítem,ird meg mire vágysz és megbeszéljük,alkat mindegy higénia fontos
Sziasztok!
Debrecen és vonzáskörzetében keresek párommal együtt perverz(igazán perverz) kalandokat....
Debrecen és vonzáskörzetében keresek párommal együtt perverz(igazán perverz) kalandokat....
Fistingre keresek aktív partnert.Akár kölcsönösen is mehet.
Sziasztok, sok perverz dolog érdekel, ezek megélésére keresek nőt vagy párt.
Amik érdekelnek:
-alacsony nő (<155cm)
-terhes nő (látható pocakkal)
-természetben szexelés
-kukkolás (engem lehetne nézni, akár online is közösen masztizva)
-ökölszex (kipróbálnám milyen adni)
Ha van bármi perverz dolog amiben benne lennél és nem írtam privátban beszéljük meg.
Amik érdekelnek:
-alacsony nő (<155cm)
-terhes nő (látható pocakkal)
-természetben szexelés
-kukkolás (engem lehetne nézni, akár online is közösen masztizva)
-ökölszex (kipróbálnám milyen adni)
Ha van bármi perverz dolog amiben benne lennél és nem írtam privátban beszéljük meg.
Sziasztok! Sárvár - Ajka - Veszprém vonalon átutazóban egyszeri autos kalandhoz keresek ápolt csajt, párt, most.
Olyan biszex hölgytagú párt keresek, akik kedvükre játszadoznának, szexpartnerem előtt jól táguló, spriccelő puncimmal
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Aktiv fistert keresek,aki öklözne tágítana ápoltbiszex vok jászberényben és környékén keresek.
Vékony hölgyet, vékony hölgytagú párt keresek állandó partnernek, társnak hosszú távra.
Helló. Pest és környékén, Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt ,Holnap IS
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak