Üdvözletem! Csicskát, alázást, fétiseket, faszkínzást kedvelő Nőt, Barátnőket keresek. Szinte minden jöhet! Részletesebb infókért olvasd adatlapom! Illetve Privát üzenetben keressenek!
vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha mikozben ddugna a feleseget en addig kozben nyalnek nekik?
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Nagyon szívesen kinyalnék egy jól teli élvezett puncit, vagy bármilyen más kívánságot is teljesítenék. Ha van itt olyan pár akiket ez szintén izgat, akkor itt vagyok. Bármelyik nap alkalmas, írjatok!
Sziasztok! Szeretem a csinos női lábakat masszírozni, ahogy a hölgy kéri , ha érdekel keress bátran

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Sziasztok. Kecskemétről? Csak privátban.
Shibarihoz keresek Nőt, pàrt.
Sziasztok
Csinos, modell alkatu parommal keresunk osszeszokott tarsasagot, baratokat, gang bang bulira.
Minimum.5 fő. Igenyes megjelenes fiatalok elonyben
Csinos, modell alkatu parommal keresunk osszeszokott tarsasagot, baratokat, gang bang bulira.
Minimum.5 fő. Igenyes megjelenes fiatalok elonyben

Intelligens, nyitott párral ismerkednék Sopronban, akár hosszabb távra. (Privát üzit írjatok inkább.)
Párt keresek nagy méretes farokkal…verd a pasid farkát a számba vagy farkamra….
Sziasztok, cuckold szexre keresek párokat, ahol a hölgy egy vastag farokra vágyik! Privát üzenetben jelezd, ha érdekel.
Tamás
Tamás
sziasztok melyik párt izgatná ha dugas közben nyalhatnék illetve a végén a tele élvezett puncit kinyalhatnam? Hely kelelne utazni tudnek!
Angéla vagyok. Akár meztelen takarítást, házimunkát is vállalok, nagyobb társaságokban meztelenül felszolgálok! Hétköznap tudok cselédkedni és szükséges párom jelenléte.
Ebben segítek szívesen
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 04:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 04:10

Ezt kb. bármelyik swingerben meg tudjátok élni
mindegyikben szoktak lenni lányos játékok is, s nyugodtan lehetsz meztelen, s amikor úgy van kedved akkor "felkínálhatod" magad az ott lévő pasiknak is.

Egy természetes, szőrös puncis, szőrös hónaljú nőt találni!
Ez lenne a vágyam!
Ez lenne a vágyam!
Ahogy előttem is írták, swinger klub tökéletesen megfelel ilyen igények, vágyak megéléséhez. Most pénteken a dreamlandben szenzációs este volt. Lett volna alkalom az elképzelésed megvalósításara. Nem mellesleg én is szívesen láttalak volna
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2023. 08. 05. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 22:31

Angéla vagyok. Olyan összeszokot, baráti vegyes társaságokhoz csatlakoznék, ahol bisex vagy leszbikus hölgyek és ápolt jó megjelenésű férfiak vannak. Köztük, előttük szeretnék meztelenül jönni menni, az ő kis játékszerük lennék. Mindezt Budapesten....
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!pestmegyei vagyok.