Szexuális segédeszközökkel egymás elélveztetését kedvelő Nővel ismerkednék!
Pisis élvezetekre nyitott Nővel,párral ismerkednék!
Sziasztok
Szombat estere, meglévő csapatunkat bővítenénk párral / lánnyal.
Jelenleg 2 dekoratív pár + 2 szóló pasi van a csapatban.
Hely adott, kezdőket is szeretettel fogadunk, NŐK, PÁROK személyében. Miskolcon.
Pasik max 23 éves korig 19cm től, ha a megszokott tag nem tud jönni.
Szombat estere, meglévő csapatunkat bővítenénk párral / lánnyal.
Jelenleg 2 dekoratív pár + 2 szóló pasi van a csapatban.
Hely adott, kezdőket is szeretettel fogadunk, NŐK, PÁROK személyében. Miskolcon.
Pasik max 23 éves korig 19cm től, ha a megszokott tag nem tud jönni.
Strapon kedvelő hölgyet,párt kölcsönös popsidugásra.....
Bpn kisfarkat melytorkoznek most, bo nyallal hosszan kenyszerezve. pisi is mehetne, noi alsok rajtam rajtad, part is kenyeztetnek egyszerre.
Szia én egy bi passzív vagyok 176/65/53 szeretem női ruhát viselni és úgy szexelni ha érdekel írj köszönöm
(Ez egy válasz Passiongroup üzenetére (2025. 02. 24. hétfő 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 24. hétfő 17:50

Sziasztok. Férfias dom aktív vagyok sok tapasztalattal feminizálásban. Sok (5-6) fix femboy / sissy partnerem van akikkel szeretünk többesezni. A legtöbbjük chastity-t hord és csak análtól élvezhet el. Az eddigi legnagyobb bulink 4 femboy+ én volt.
További sub femboyokat illetve sub vagy akár dom nőt is keresünk aki szívesen beszáll a további feminizációjukba és nevelésükbe.
Aktív férfit vagy férfias férfit NEM keresünk.
További sub femboyokat illetve sub vagy akár dom nőt is keresünk aki szívesen beszáll a további feminizációjukba és nevelésükbe.
Sziasztok. 25 éves macis alkatú srác vagyok. Olyan aktív kanos perverz pasikat keresek akik szeretik a macis srácokat. Ha lenne minimum 3 pasi akkor kibérelnék egy szobát és ott tudnék fogadni mindenkit, akár egyszerre de külön-külön is,megbeszélés kérdése.Ha érdekel valakit a dolog írjon rám!!! 24-50 éves korig keresek.
Hajdúszoboszlón lenne az apartman.
Hajdúszoboszlón lenne az apartman.
Kaposváron olyan hölgyet holgyeket keresek, aki imádja a nem hagyomanyos szexet is.Privire írj, ha érdekel egy ötvenes, átlagos, pasi. Helyem nincs.
Helló!
Fiatalos 50es aki mindenben benne lenne párokkal,senkinek nem izgatja fel a fantáziáját?
Fiatalos 50es aki mindenben benne lenne párokkal,senkinek nem izgatja fel a fantáziáját?
Hello ma délután meló után anonim random szexre keresek Bp kanos potens faszit
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok ! Szeretnék kipróbálni egy műpuncit ! Akár masszázs levezetéseként is...
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok. Férfias dom aktív vagyok sok tapasztalattal feminizálásban. Sok (5-6) fix femboy / sissy partnerem van akikkel szeretünk többesezni. A legtöbbjük chastity-t hord és csak análtól élvezhet el. Az eddigi legnagyobb bulink 4 femboy+ én volt.
Squirt (spriccelès) "tanítása" fiatal lányoknak,felesègeknek, Nőknek! Ha kíváncsi vagy, gondolatban kipróbálnád de még tartasz tőle, jó helyen jársz, beszéljünk róla! Tapasztalataim alapján aki picit is érdeklődő az hatalmasat fog spriccelni
Szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 21. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 11:42
Törölt felhasználó (4756380)

Idősebb urat keresünk, akit izgat, hogy nézheti, ahogy egy nő a számba pisil. Utána leszopom, a hölgy pedig a popsiját nyalja. Számba élvezhet, lenyelem.
Sziasztok olvastam a kiirasotokat és szívesen jelentkeznek üdv. Írjatok privin
(Ez egy válasz Bisexromapsi üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 11:32

Szolgat keresünk bi pár vagyunk Bp nyalni labimadat szopni erre keresünk hely kell
Szeretném egy régi vágyamat megvalósítani, nézni egy párt szeretkezésük közben és utána tisztára nyalni a hölgyet lehetőleg úgy hogy a férfi oda élvezett! Akár nálam is ,az utat oda vissza megoldom saját autóval!
Gyönyörű szőke barátnőm ma este 18:30-ra felvinném 3-4 pasihoz végigdugatni szó nélkül. Valós pár vagyunk, nem kamusok, többször csináltuk már. Csak minimum 19-el írjatok és akkor ha össze tudod szervezni a többest. Köszönjük.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.