Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!! ()(pisi szex is ok ////
Teliélvezett puncit nyalnék
Sziasztok.
Holnap délután az M6-on megyek a főváros felé. Erre az útra keresek bevállalós hölgy útitársat.
Holnap délután az M6-on megyek a főváros felé. Erre az útra keresek bevállalós hölgy útitársat.
Ilyen bulihoz szívesen csatlakoznék én is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 03. szombat 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 03. szombat 21:30
Törölt felhasználó (4281602)

Bevállalós Párokat fogadok/ vagy látogatok. Bukakke, creampie, pisi, anál, cuckold, squirt, bdsm, stb.,,stb.
Bevállalós Párokat fogadok/ vagy látogatok. Bukakke, creampie, pisi, anál, cuckold, squirt, bdsm, stb.,,stb.
Hölgynek vagy párnak lenne kedve Budapesten valamelyik moziban egy kis kalandra? Egy kis simi, ujjazás stb előadás alatt titokban? Izgalmas tud lenni.
Ha menne hölgy vagy pár a reptérhez, de nincs autójuk én szívesen elfuvarozom őket!Akár csak néző is lehetek! wink Más helyszín is ok!!
Kedves láb fétis, kukkolás, pisi, popsi nyálas,fotózás kedvelő hölgyet párt keresnék. Kecskemét és kkr
extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Adatlapom alapjan keresek elsosorban Holgyeket esetleg parokat prosztata kenyeztetesre, analis tagitasra. Nem szamit ha nem vagy jartas a temaban, a lelkesedes a fontos. Irj bizalommal!
Öklözhető hölgy van itt vagy pár ahol a hölgy szereti? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Autós kaland is bejön!

Sziasztok!
2023.06.13.án Jászberény mellett megtartandó Gang-Bang bulira keresünk 4-5pasit.
A hölgy egy 45 éves molett szőrös puncival.
Mindenkinek két élvezési lehetősége lenne.
Első körben mindenki szájba dugja és tele élvezi.
Második körben mindenki a punciját dugja és élvezi tele.
Kor, farok és testalkat nem számít.
Jelentkezés üzenetben!
2023.06.13.án Jászberény mellett megtartandó Gang-Bang bulira keresünk 4-5pasit.
A hölgy egy 45 éves molett szőrös puncival.
Mindenkinek két élvezési lehetősége lenne.
Első körben mindenki szájba dugja és tele élvezi.
Második körben mindenki a punciját dugja és élvezi tele.
Kor, farok és testalkat nem számít.
Jelentkezés üzenetben!
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem
Minden lyukat betömnék
bonyodalmak nélkül

Sziasztok! Párokat, illetve szóló nőket keresek, akik kifejezetten szeretik az XXL intim méretet! Fiatal, magas, sportos pasi vagyok. Utazni tudok!
Holnap pár a Tisza tónál Sarudon ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte basszák,szopatják egy méretes szerszámmal,autóban szabadban.
Sziasztok!
Senki nincs itt akinek bejönne a rosszfiús "still????
Mindenki külső alapján itél,nem sokan állnak szóba velem.
Legjobb esetben csak tiltás van,pedig nem vagyok bunkó,vagy sértő senkivel.
Ha valakinél esélyes lehetek írjon.
Kösziiii.
Senki nincs itt akinek bejönne a rosszfiús "still????
Mindenki külső alapján itél,nem sokan állnak szóba velem.
Legjobb esetben csak tiltás van,pedig nem vagyok bunkó,vagy sértő senkivel.
Ha valakinél esélyes lehetek írjon.
Kösziiii.
Pisi szex kedvelő hölgyel ismerkednék