Sziasztok! Ma megint rámtőrt a perverzitás! Keresek hozzá partnert a mai nap folyamán! Párokat, lányokat keresek! Szinte minden "rosszaságra" nyitott vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Teleélvezett puncit nyalnák!
Olyan párt keresek akik nyitottak lennének erre
Van itt ilyen? Privátban keress
Budapest és kke.
S.
Teleélvezett puncit nyalnák!
Olyan párt keresek akik nyitottak lennének erre

Van itt ilyen? Privátban keress

Budapest és kke.
S.
Sziasztok! Extrém intim mérethez keresek párokat, illetve szóló nőket! Magas, fiatal pasi vagyok, utazni tudok!
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Napközbeni talira keresek párt vagy hölgyet! Többi az adatlapomon!
Párt keresek akik ketten szopják a farkam egyszerre
Szívesen megnézném én is!
(Ez egy válasz Swingerteam üzenetére (2023. 05. 22. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Nállunk megtalálod
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 22. hétfő 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 22. hétfő 11:32
Törölt felhasználó (4654703)

Nagy hosszú vastag lelógó szemèrem ajkú hölgyet keresek l
Ma késő este ráérek.. kb 22től
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 11:52

Hétfő estére keresünk fiatalos bi vagy hetero pasit magunknak hármasra.
Nagy hosszú vastag lelógó szemèrem ajkú hölgyet keresek l
Keresek sok tejjel rendelkező szoptatós kismamát,akit meg lehetne szívni.
Akár kocsiban is.
Érd,Dunaújváros,Székesfehérvár,Dél- buda.
Párokkal is szívesen ismerkedem.
Akár kocsiban is.
Érd,Dunaújváros,Székesfehérvár,Dél- buda.
Párokkal is szívesen ismerkedem.
Nagy csiklót hosszú logós szemérem ajkat keresek
Egyet ismerek, de tud magával vinni megbízható "segédhaderőt" akik nem szoktak félmunkát végezni ha szexről van szó
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 19:59

Törölt felhasználó (4222642)

Két tapasztalt szado, dom Férfit keresek, nagy, tág pinám gyötréséhez, továbbtágításához, durvább használatához, használtatásához... :P
Szívesen segítek neked én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Két tapasztalt szado, dom Férfit keresek, nagy, tág pinám gyötréséhez, továbbtágításához, durvább használatához, használtatásához... :P
Én imádnám gyötörni és tágítani a puncid... Kérlek írj rám!

29 éves meleg pasi ismerkedne/beszélgetne elsősorban cyberszex (erotikus levelezés, fénykép - videó küldés) témában.
Elég sokminden bejön (extrém/bizarr dolgok - perverziók).
Diszkréció adott és elvárt. Amennyiben nem szeretnéd, arckép sem feltétel.
Bi-k, (kíváncsi) heterok jelentkezsét is szívesen fogadom
Elég sokminden bejön (extrém/bizarr dolgok - perverziók).
Diszkréció adott és elvárt. Amennyiben nem szeretnéd, arckép sem feltétel.
Bi-k, (kíváncsi) heterok jelentkezsét is szívesen fogadom