2023.06.21.-ére keresnék egy hölgyet, aki szívesen eltöltene velem egy pár órát reggel/délelőtt egy tetováló szalonban. (Van bent egy nagy épített zuhanyzó is) Keress privátban!

Változatlanul keresem....
Jóképű, sportos 50-es férfiként sub hajlamaimat szeretném kiélni, így olyan fiatal lányt, vagy értettebb hölgyet keresek, akinek nyalhatnám a fenekét.
Alap higiénia természetesen fontos, de lehetőleg ne közvetlenül zuhanyzás után történjen.Továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül is, és akár úgy is, hogy ruhában maradok. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani...
Jóképű, sportos 50-es férfiként sub hajlamaimat szeretném kiélni, így olyan fiatal lányt, vagy értettebb hölgyet keresek, akinek nyalhatnám a fenekét.
Alap higiénia természetesen fontos, de lehetőleg ne közvetlenül zuhanyzás után történjen.Továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül is, és akár úgy is, hogy ruhában maradok. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani...
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Szegedren keresünk 2 férfi 1 nő mellé plusz egy igényes hölgyet! Helyunk van!
Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké!
Próbafülkében verném a farkam,ehez keresek hölgy kukkolót!
Sziasztok! Extra nagy farkú pasival ismerkednék. Írjatok privátban
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok

Talp, láb, pisi, pelenka, erényöv és egyéb perverz fétis?
Sziasztok spermas punci "tisztitására" keresnek erre nyitott párokat! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Valaki nem köpködné le a farkamat?
Megérdemelné
Valaki nem köpködné le a farkamat?
Megérdemelné

Kaposvárról keresek vastagfaszú pasiként valami extrém szexet, hölgyekkel, párokkal. Minden érdekel.
Arra mi is beneveznénk biztosan
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2023. 06. 16. péntek 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Keményen fisztelhető pasi/nő érdekelne

Nyiregyhazan
Hazibaratot keresunk
Hetkoznap delelotti szabadidovel
Hosszutavra
150/55/24 terhes baratnomhoz
Viber elerhetoseggel jelentkezz fotos adatlappal.
Hazibaratot keresunk
Hetkoznap delelotti szabadidovel
Hosszutavra
150/55/24 terhes baratnomhoz
Viber elerhetoseggel jelentkezz fotos adatlappal.
Faszimádó Transzi vagyok. Június 17 Szombat 22-05 óráig Szombathelytől 20 km-re leszoplak,seggbe baszhatsz és lehugyozhatod a csillogó olajos seggem.Irj ha meglátogatnál..
cuckold hajlamú hubby ötvenes finom úr, keresi hölgytársát,
Pécsről keresek kortol alkatol fügetlenül Nőt őklözésre