Sziasztok,extra
nagyfarkú fiatal fiút keresek szombat délutánra, Budapesten.

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Meggyötőrnélek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 09. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 09. csütörtök 13:19

Törölt felhasználó (4222642)

Sziasztok!
Fiatal (minél fiatalabb) nagyméretű Pesti fiúkat keresek, nem kimondottan szexre, de nem mindennapi dologra.
Fiatal (minél fiatalabb) nagyméretű Pesti fiúkat keresek, nem kimondottan szexre, de nem mindennapi dologra.

Sziasztok! Hölgyet keresek. Székesfehérváron. Helyem van, Lehet szó egy kis iszogatásról, borozgatás, vagy valami erősebb. A lényeg, hogy kellemes legyen, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. Lehet alkalmi de akár tartós is. Először csinálnék ilyent, kell ennél izgalmasabb? A durvább dolgokban is benne lennék, de csak 1v1 felállásban. Ha érdekel írj.
Szép napot. Holnap délután vki Siófokon?
Sziasztok!

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok! Potens, szexőrült, vastag és csupasz szerszámú 40-es magas férfi keres olyan Nőt vagy Párt, ahol tudnának mit kezdeni egy mindig kemény, spermától duzzadó farokkal. Budapesten vagy a közelben keresek. Nem érzelmes szexet keresek, és nem akarok komoly kapcsolatba sem bonyolódni, mindössze egy kis extra kaland izgat.

Olyan párt keresek, ahol férfiba hatolhatnék, miközben Ő meg a párjában lüktet!
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Baján keresek, biszex, hellyel rendelkező aktív férfi partnert szerda délután és kora esti órákra.
Sziasztok! Várandós hölgy, pár mellé mennék nézni, esetleg beszállni is. BP-N belül
Hallo CBT játékhoz ès hasonló bizarr dolgokhoz keresek perverz, bevállalós játszótársat
Lányokat ès Párokat keresek
A többit privátban
Lányokat ès Párokat keresek
A többit privátban
Sziasztok. 23 eves passzív macis srác vagyok. Mai napra 2oraig keresem mindenre nyitott kanos partneremet Nagyhegyesen. Írj ha érdekel a dolog.
Szia. Mohács és környéke, sub nőt keresek. Mohácsi férfi vagyok.
Köszönöm
Köszönöm
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
kecskeméti párt keresünk.