Àpolt pasit fogadnèk ma dèlutàn, aki szereti a farkàt meleg lyukakban tartani. Ès aki rendesen felnyarsalna. Ha szereted a teltebb feneket ès szük lyukat akkor gyere. Nègykèzlàb vàrlak pucsítva, Neked màr csak nyàrsra kell hùznod es dugni kemènyen.
Szegeden keresek perverz hellyel rendelkező bi párt vagy férfit
Tatabányán lakó unokatesom szülinapi ajándék bi kalandjához keresek férfi jelentkezőt! Elérhetőségét tőlem megkapod, részleteket vele egyeztetjük!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
nagy csiklót nagy szeméremajkú hölgyet keresek.
Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
Sub beállítottságúak gyakorlattal Domináns szerepeket szívesen vállalok,megbeszéljük mit szeretnétek és mikor!
Keressetek bizalommal!
Sub beállítottságúak gyakorlattal Domináns szerepeket szívesen vállalok,megbeszéljük mit szeretnétek és mikor!
Keressetek bizalommal!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!
Nagy hosszú szemérem ajkakkal rendelkező hölgyet keresek
Szép napot. Csütörtök, péntek napközbenre keresnék nőt, párt Veszprémben .
60+os férfit keresünk!
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben
Sziasztok! Egyszerre több pasit travit kényeztetnék. Írjatok privátban.
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Masztit kukkolna hölgy autóban?
Pest és környékén!
Pest és környékén!
Kellemes nem hétköznapi szexet keresek. Utazás se gond.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony odaadó fiúka vagyok.

Sziasztok!Én egy Várpalotai srác vagyok!Sok mindenben benne lennék de csak párok, vagy lányok érdekelnek! Helyem van akár hétköznap is, utazni is tudok bizonyos keretek közt! Most van szakállam, sok tetoválás!De igényes vagyok!Ha úgy van várom az üzit!!
Soproni párral ismerkednék, "házibarátkoznék"... A sima meztelenkedéstől, kukkolástól...akár extrémebb játékokig. (Ha lehet privátban válaszoljatok, köszi
)

Nagy hosszú szemérem ajkakkal rendelkező hölgyet keresek.
Duci nagycsöcsü molett hölgyet anyukát dugnàk. Igényes pasi vagyok. Élvezd az életet velem.
sziasztok tele élvezett puncit nyalnek akar dugas közben is! vannak e itt erre nyitott parok? Hely kellene utazni tudok!