Sziasztok!Szombathelyi Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt keresek Hölgy aktivítással aki eljátszana a szűz hátsómmal.Alaposan kitágítaná és megdugná egy felcsatolhatóval!45é.pasi vagyok aki a strap-on adta élményt szeretné megtapasztalni.Helyem van ha esetleg ez gondot jelentene.Csak a felcsatolt játékszert hozd magaddal.
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok. Hölgyet, hölgyeket keresek kényeztetésre... Apostag, Újváros körzetében.
Ejakulálásig nyalnám-falnám a punciját!!
Popó persze nem maradhat ki a nyalásból..meg a gát sem!!!
Utána a partner kedvére, kedvünkre a bőr nélküli kő kemény farkamat is bevetem...
Ejakulálásig nyalnám-falnám a punciját!!
Popó persze nem maradhat ki a nyalásból..meg a gát sem!!!
Utána a partner kedvére, kedvünkre a bőr nélküli kő kemény farkamat is bevetem...
Sziasztok!
Puncit nyalnék aktusotok közben, vagy utàn, de bàrmimàst is meghalgatok. Hely ok, akàr màr ma este.
Puncit nyalnék aktusotok közben, vagy utàn, de bàrmimàst is meghalgatok. Hely ok, akàr màr ma este.
Párt keresek akár aktiv akár uni vagy pasziv ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 38 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni szopatni mind a két felet is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor irj köszönöm.
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor irj köszönöm.
Ma 8 kor menyünk ki a Vekerihez Nude Walkozni! Párok?
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Olyan párokhoz csatlakoznák ahol a hölgyet kinyalhatom miután teleélvezte a párja.
13 án este keresek aktivat extrém sexre passzív vagyok használható
Balaton környékén párokkal ismerkednénk! Üdv Klau Peti!
Perverz sexre keresek domináns pasit , én meleg submisiv passzív férfi vagyok Budapest
Domináns, perverzebb fantáziáju férfit keresek.
Létezik ilyen nő aki ezt kedveli?? Baszki, le vagyok maradva!
(Ez egy válasz Gábor2 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 07:43
Olyan nőt keresek, aki szereti ha dugás közben a fejét a wc-be nyomják, és szereti a hasonló dolgokat.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni ?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Két hetero pasiként 42-44 évesek vagyunk, keresük beválalós Csajt, Párt a Hölgy örömére! Utazni, fogadni tudunk!
Medical fetish / orvosos játékokhoz keresek partnert. Vágyom rá hogy megvizsgáld és megfejd a farkam a lehető legperverzebb módokon
Kecskemét előny!
Kecskemét előny!
Sziasztok! Cimbormámmal, mint két hetero pasi, Kényeztetnénk Csajt, Csajokat, és szívesen csatlakozunk Párokhoz is! Fogadni, és utazni is tudunk.
Párokkal ismerkednénk! Klau&Peti
Laza,nyitott, igényes, bevállalós, extrém, bizarr szexet szertő, 49 éves perverz macis pasi vagyok, keresek hasonló , laza, nyitott, bevállalós,bizarr / extrém szexet kedvelő nőt/párt alkalmi vagy hosszú távú kapcsolatra.
Sziasztok. Bi Párokkal ismerkednènk Heves Nógrád Pest megyéből. Aug 14-25-ig fogadni tudunk.