Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Ki probalnam a pisisexet!!
Ehez keresnek bi aktiv partnert Miskolc-Mezokovesd vonalon.
Februar 21-tol erek ra!
Ehez keresnek bi aktiv partnert Miskolc-Mezokovesd vonalon.
Februar 21-tol erek ra!
Ne mond már hogy a Balatonnál nincs vastagfarkú? Nem lennétek olyan messze ,jelentkeznék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 12. vasárnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 12. vasárnap 09:05
Törölt felhasználó (4565962)

Vastag intimmel rendelkező pasit keresek!!;
Balaton déli oldalán.
Balaton déli oldalán.
Vastag intimmel rendelkező pasit keresek!!;
Balaton déli oldalán.
Balaton déli oldalán.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
sziasztok helyem van párok keresek egy jó többes szexre minden jóbban benne vagyok írj
közelünkben helyet megoldó, 3-6 normális pasit akik "használnák" a hölgytagunkat (gang, bukkake)
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Tatabánya és környéke hölgyek, párok?? Imádok nyalni, tudok is, nem 2 perces vagyok. Akár alkalmi, akár hosszútávú keressetek privatban.
Női partnert keresek kortól függetlenül extrém játékokra. Lábfétis, nyilvános, pisi, bdsm stb szinte tabumentesen!
Sziasztok!
50+ - os nőt keresek aki szereti a sok gecit és a kemény farkú pasikat!
50+ - os nőt keresek aki szereti a sok gecit és a kemény farkú pasikat!
sziasztok spermas puncit nyalnek dugnek vannak e itt erre nyitott parok?Hely kellene utazni tudnek!
Szopnék a Hegedűsbe a nézőtéren.
Ma seggbekúrnék egy hellyel rendelkező fiút, lányt vagy hölgyet.
Esteleg ma szex? Olyat keresek aki nem csak a saját vágyait szajkózza!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a férfit is meg a nőt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex /szeretem ha néznek szex közben !! Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!
Á mennyi álmodozó

Itt vagyunk
(Ez egy válasz jklove2 üzenetére (2023. 02. 10. péntek 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Tetszik, amit írsz, kipróbálnám :P (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 09. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 09. csütörtök 20:18
Tetszik, amit írsz, kipróbálnám :P (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 09. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4222642)

Sziasztok!
Most nyitnék egy újabb izgis lehetőség felé.
Hozzám hasonló termetű, alacsony, vékony lányt keresek Budapesten, kölcsönös tágítós játékokra.
Semmi más csak kölcsönös nuni, popsi fisting...
Csak csajok. Pasik, párok kizárva.
Most nyitnék egy újabb izgis lehetőség felé.

Hozzám hasonló termetű, alacsony, vékony lányt keresek Budapesten, kölcsönös tágítós játékokra.
Semmi más csak kölcsönös nuni, popsi fisting...
Csak csajok. Pasik, párok kizárva.
Nagy csiklót hosszú logós szemérem ajkat keresek