Aranyaső!Ehez keresek partnert ha lehet még ma este!Bp és környéke!?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
SZEGEDEN vagy erre járóban vki? mindenre nyitott ,sexelni szerető, bi, sportos, férfias srác vagyok 31/179/71 képem, helyem van.
Exrém társkereső, vagy extrém helyszinen szexelők?
Kinek mi az extrém?
Kinek mi az extrém?
Sziasztok igaz nem 30 hanem 40 pasi nem érdekel?
(Ez egy válasz Kedvespar7374 üzenetére (2022. 11. 04. péntek 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 04. péntek 15:31

Ma estére keresnénk egy max. 30-as hetero srácot normál vagy sportos testalkattal cuckoldra.....
Légy kitartó és potens, rendelkezz vastag mérettel!
Pesten fogadni tudunk,
Jelentkezz privátba!
Pesten fogadni tudunk,
Jelentkezz privátba!
Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van !
Elhanyagolt férj igényes pasi vagyok. Hölgyet anyukát keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít. Csak sex s más semmi. .a jó fiúk hoppon maradnak?
Holnap reggel after partit keresek Pest megyében privi .
Ma estére keresnénk egy max. 30-as hetero srácot normál vagy sportos testalkattal cuckoldra.....
Pesten fogadni tudunk,
Jelentkezz privátba!
Pesten fogadni tudunk,
Jelentkezz privátba!
+60+70-es nagycsöcsű ,nagyseggű hölgyet keresek,hosszú távú kapcsolatra!,...,keress privátban!
Most valaki Sopronba?Csupasz kemény FASZOM van......Nem bánod meg.......akár hol.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Heves megyében keresek idős nőt, vagy vizelettartási gondok miatt szexelni szégyenlő hölgyet
Ha csak a gecim érdekel az is ok .Sok van
Pesti hellyel rendelkezőt keresek
Pesti hellyel rendelkezőt keresek
Sziasztok!
Pénteken ismét gender free day a sauna69-ben. Fiúk, lányok, párok, transzik? Ki tart velem? smile
Pénteken ismét gender free day a sauna69-ben. Fiúk, lányok, párok, transzik? Ki tart velem? smile
Nyíregyházán kedves párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok
A következőkre keresek vékony nőket, párokat Tököl és környékéről, Budapestről:
- creampie játékok
- fisting, puncitágítás
- gangbang
- creampie gangbang
- orgazmus kontroll
- meglévő határok feszegetése (bdsm)
- kikötözős szex
Ha valamelyik érdekelne írj/írjatok privát üzenetet
A következőkre keresek vékony nőket, párokat Tököl és környékéről, Budapestről:
- creampie játékok
- fisting, puncitágítás
- gangbang
- creampie gangbang
- orgazmus kontroll
- meglévő határok feszegetése (bdsm)
- kikötözős szex
Ha valamelyik érdekelne írj/írjatok privát üzenetet
Harisnyás hölgy lábára spriccelnék.

Vannak-.e itt olyan pasik akiket izgatna ha kinyalnam a spermajat a felesegebol? Akar dugas kozben is! Hely kellene utazni tudok!
Ajaj