Kecskeméti perverz párt keresek
Sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek akiket szinten izgatná ha alájuk fekudve nyalhatnek nekik dugas kozben! Hely kellene utazni tudok!
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok
Hetvégén pár , bi pár akikkel el lehetne tölteni par órat vagy az egész hétvégét sok sok " huncutkodással " ?
Hetvégén pár , bi pár akikkel el lehetne tölteni par órat vagy az egész hétvégét sok sok " huncutkodással " ?

Párhoz csatlakoznék

Szopnék ma késő este Pécsen! Nőifehérnemüs vagyok imádom s sok spermát! Meg is dughatsz vannak képeim
Ismerkednék lógó, csüngő csöcsü csajjal, vagy ilyen párral.
Most Csepelen szopatnék, szopnék
Fiatal(os), sportos srácokat keresünk harmadiknak Pesten. Nyalni(miközben mi dugunk), dugni, élvezkedni. Lehetsz bi is, sőt an(n)ál jobb!
Általában hétköznap délutánonként az Orczy térnél, néha a Glory caféban esténként. Mi nem utazunk, és nem megyünk máshoz.

Kocsimban vagy természetben ki szopatna most?
Sziasztok!
Shemale-t illetve olyan not keresek (Akar par tagjakent) aki megdugna engem
Csak fiuk nem!
Shemale-t illetve olyan not keresek (Akar par tagjakent) aki megdugna engem

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Extrém kövér nőket imádó férfi vagyok. 200 kg feletti kedves partnert keresek.
Nagy fenekü, nagy pináju nöt keresek aki imád nyalatni.
Szexpartnert keresek. Illetve magányos anyukát elhanyagolt hölgyet. Sexi nagyi aki kívánja még a testi örömöket.

Sziasztok ki szokott kukkolni és kit kaptak már rajta szívesen beszélgetnék a témában,!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!