kecskeméti párt keresek
Sziasztok! Biszex partnert, párt keresek minden jóra Tatabánya.
Sziasztok!
Jelenleg csak hölgyet keresek, hölggyel ismerkednék, akivel izgalmas szexlevelezést lehetne folytatni.
Szexélmények, vágyak, akár bizarr témában is.
Köszönöm ha írsz.
Egyelőre csak itt az oldalon irnánk egymásnak, s ha kialakult a kellő bizalom, akkor más formában is.
Természetesen maximális diszkréció adott.
Jelenleg csak hölgyet keresek, hölggyel ismerkednék, akivel izgalmas szexlevelezést lehetne folytatni.
Szexélmények, vágyak, akár bizarr témában is.
Köszönöm ha írsz.
Egyelőre csak itt az oldalon irnánk egymásnak, s ha kialakult a kellő bizalom, akkor más formában is.
Természetesen maximális diszkréció adott.
Olyan hölgyet keresek, akit izgatna egy kaland valamelyik bevásárlóközpontban.
Sziasztok!
Olyan lanyt/part/Shemalet keresek aki megdugna.. Hetero vagyok alapvetoen es csak fiuk/meleg resze nem erdekel a dolognak! Kifejezetten arra vagyok, hogy egy no dugjon meg. Bisex par is mukodhet. Irj ha magadra ismertel!
Olyan lanyt/part/Shemalet keresek aki megdugna.. Hetero vagyok alapvetoen es csak fiuk/meleg resze nem erdekel a dolognak! Kifejezetten arra vagyok, hogy egy no dugjon meg. Bisex par is mukodhet. Irj ha magadra ismertel!

Kimondottan nagyfarkú pasit keresek aki a párjával szopatna meg
Ma napközben szívesen kalandoznék szexéhes budapesti nővel, párral. Autóban, szexmoziban vagy akár a szabadban. Izgat a gyors, határozott, érzelemmentes szex.

Sziasztok!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Miben segíthetek?
Tekintsétek meg az adatlapom!
Miben segíthetek?
A tegnapi Bmw-s srác,aki utbaigazítást kértél tőlem,ha innen vagy,irj légyszi...
Sziasztok,
Budapest-Győr-Pápa vonalon és Pest megyében keresek extrém vágyakkal rendelkező nőt vagy párt. Kérem a kapcsolatfelvétel privátban legyen.
Budapest-Győr-Pápa vonalon és Pest megyében keresek extrém vágyakkal rendelkező nőt vagy párt. Kérem a kapcsolatfelvétel privátban legyen.
Sziasztok !
Most szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Üdv! Házibarátot keresünk a közelben! Nem 50 km-re! Privát üzenetekre reagálunk, szimpátia szükséges!!
Itt vagyok. Áll kint egy fiatal nagy cicis c csaj… valaki?
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 14:27

XV. Dunakeszi útra jön valaki? Hátha áll kint valami jó k.... (Bi MMF)
Párok alá fekudnek s dugas kozben nyalnek mindkettojuket s tele élvezes utan is! vannak e itt erre nyitott parok? Hely kellene utazni tudok!
XV. Dunakeszi útra jön valaki? Hátha áll kint valami jó k.... (Bi MMF)
Helló! Esetleg tud valaki BDSM „játékokkal” felszerelt búvóhelyet Bp.-en, ami péntek késő délután, vagy kora este, esetleg szombat napközben elérhető? Ami jó lenne, ha lenne: András-kereszt, ágy négy irányban kikötözési lehetőséggel, bilincs, lánc, kötél, korbács, szemtakaró, ilyesmi….
Azt ismerem, hogy a swinger klubokban milyenek a lehetőségek, de azok főleg üzemidőben vannak, ami jelen esetben nem játszik. A CP-ban tudom, hogy működik „játszóház”, de sajnos ott a korlátozott időpontba nagyon nehezen férünk bele. Esetleg, ha tud valaki valamit kérem ossza meg velem! Thx!
Azt ismerem, hogy a swinger klubokban milyenek a lehetőségek, de azok főleg üzemidőben vannak, ami jelen esetben nem játszik. A CP-ban tudom, hogy működik „játszóház”, de sajnos ott a korlátozott időpontba nagyon nehezen férünk bele. Esetleg, ha tud valaki valamit kérem ossza meg velem! Thx!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Kecskeméten fogadnék...
Budapesten keresek masszőrt? (nem aki csak szeret, hanem aki tud is)..nagyon köszönöm.
könnyítenék valakin egy műpuncival