Olyan férfit keresek aki szopja magát.
Békéscsabán keresek domina nőt vagy méretes borotvált farokkal rendelkező pasit. Szopass, kurj, alázz.
Szervusztok! Exhibicionista és irányítást kedvelő hölgyet, esetleg párt keresek a Balaton északi partjáról.
Budapest (Pest megye) - Győr - Pápa vonalon, de főként Budapesten keresek igényes nőket és párokat ahol a hölgyről szex előtti/utáni fotók készülnének. Puncitágitás, öklözés (ha nyitott vagy rá), akinél lehet, punciba élvezés és dvp. Videó is készülhet az együttlétről.
Privát üzenetet írjatok.
Privát üzenetet írjatok.
Orálisan kényeztetnek fiút férfit lányt nőt vagy párokat is ahogy szeretnétek. Pici pisi sem kizárt.
Megbizható erdélyi pasit keresek 30- 45 között. Én 43 éves nő vagyok. Szexmánias. Heti egy alkalommal megkeresnelek lakasodban. Mindent vállalok. Akár a havered is. Várom leveleitek. Puszi a farkatokra
Sziasztok.
Perverz játékra keresek olyan Nőt aki szeret irányítani alázni.
Mindent szívesen megteszek neki.
Skype, Viber?
Ha felkeltetem az érdeklődésed írj és megbeszéljük
Perverz játékra keresek olyan Nőt aki szeret irányítani alázni.
Mindent szívesen megteszek neki.
Skype, Viber?
Ha felkeltetem az érdeklődésed írj és megbeszéljük
roma hölgyet,hölgyeket ,párt keresek hosszú távra!!,...,kor nem számít,írj bátran!!
Kapcsolatra jelölésemben küldtem neked elérhetőséget várom vissza jelzésed addig is legyen szép napod !!
Sziasztok.
Úgy sincs ilyen! De azért megpróbálom!
Fisting szex kedvelő hölgyek, szívesen ismerkednék!
Mindenkinek élményekben gazdag, szép napot kívánok.
Úgy sincs ilyen! De azért megpróbálom!
Fisting szex kedvelő hölgyek, szívesen ismerkednék!
Mindenkinek élményekben gazdag, szép napot kívánok.
Megvákumoznék egy vékony fital puncit és útána jól kinyalnám!
Bekescsabai bi pasi vagyok, alazhato. Nagy méretű pasik előtt térdelnék és melytorkos szopast gyakorolnék.
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj! Vidékre is megyek
Sziasztok,holnap indulunk Siófokra Kecskemètről,aranyos pàrt szívesen elviszünk
Sziasztok.Perverz hölgy vagy bi pár társaságát keresem.
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Sziasztok.Olyan hölgy társaságát keresem aki felcsatolhatóssal megdugna vagy kiszeretné próbálni.
Üdv!
Debreceni szub-mazo férfi vagyok, keresem domináns, irányítani vágyó, szadista partnerem extrém, perverz vagy csak vanilla bdsm játétokra
Debreceni szub-mazo férfi vagyok, keresem domináns, irányítani vágyó, szadista partnerem extrém, perverz vagy csak vanilla bdsm játétokra
Csinos igényes PÁRT keresek hosszútávú HÁZIBARÁT szerepre! 196cm igényes sportos szolis pasi vagyok.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Sziasztok
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm