Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Őklőzést válaló nőt keresek.Pécs
Valóban extrém és/vagy bizarr szexre keresek partnert, partnereket (lehetőleg bi) párt, vagy hölgyet. Az extrém része bizonyos okok miatt csak nálam játszható. Nem levelezgetni szeretnék, néhány üzenet után telefonon folytatjuk. Tiszafüreden van a hely.
Valakit megdugnék felcsatolhatóval
Balatonalmádi glory lyukon szopna hölgy a párja előtt?
Pisi sex érdekel
Keresünk egy kíváncsi hölgyet, aki jól érezné magát, két biszex pasi társaságában, akár aktívan, akár csak passzívan.
Sziasztok.Ma este szívesen csatlakoznék párhoz vagy szóló hölggyel ismerkednék.Tabu szó szerint nincs.Bp környékén.Én 43/180/103 barna hajú,kék szemű,ápolt,igényes mentőápoló vagyok.
Sziasztok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
Sziasztok!
2025.04.20.-án, vasárnap 18 órától ismerkedős, beszélgetős party-t tartunk Budapesten, leszbikus és biszex témában, kizárólag hölgyeknek. Belépős buli, korlátlan italfogyasztással.
Disco fények, zene, jó hangulat...
Belépés kizárólag hölgyeknek!!!
Bejelentkezés szükséges!
A részletekkel kapcsolatban érdeklődj privát üzenetben!
2025.04.20.-án, vasárnap 18 órától ismerkedős, beszélgetős party-t tartunk Budapesten, leszbikus és biszex témában, kizárólag hölgyeknek. Belépős buli, korlátlan italfogyasztással.
Disco fények, zene, jó hangulat...
Belépés kizárólag hölgyeknek!!!
Bejelentkezés szükséges!
A részletekkel kapcsolatban érdeklődj privát üzenetben!
Sziasztok.
Komárom közelében keresnék.... mindenre ami nem átlagos.
Komárom közelében keresnék.... mindenre ami nem átlagos.
Sziasztok!
Szombathely környékén ismerkednék.
Szombathely környékén ismerkednék.
Idős hölgyet keresek nagy logó mell dus szőrzetű punci nagy előny,de lehet pár is.Pécs
Sziasztok, olyan domináns szemêlyt ( nőt, pasit) keresek, aki a felpumpált popsilyukat rojtosra baszná kêzzel, fasszal, bárhogyan ahogy akrod. Hely adott, gyere és használj.
Szia, nem tudom találtál e kezet erre, de írtam, ne legyél üres biztos ami biztos
(Ez egy válasz creamypussy üzenetére (2025. 04. 11. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 11. péntek 22:30

Sziasztok!
Ma vagy holnap öklözhető vagyok.
Videó készülne páromnak.. vas jön haza , azt mondta hang vagyok!
Ma vagy holnap öklözhető vagyok.
Videó készülne páromnak.. vas jön haza , azt mondta hang vagyok!
Öklözhető hölgy van itt vagy pár ahol a hölgy szereti esetleg shemale? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Helyem nincs! Autós kaland is bejön!
Olyan hölgyet keresek aki szívesen rám pisilne még soha nem volt ilyenben részem és kiszeretném próbálni 30 éves magyar igényes férfi vagyok
Most hétvégén szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit. Kocsiban, szabadban, vagy nálad.

60+ pasit keresek Gyöngyösön