Fehérváron bárki? Minden érdekelne
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is /!!!!
Sziasztok,terhes kedves hölgyet keresek!!!
én 52 éves vagyok egyszeru holgyet vagy párt keresek hosszabb távra biszex is izgat de szivesen befogadnék hozzám holgyet is csak 18 év feletti
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Keresek egy magyar, azaz fehér bőrű férfit Hajdú-Bihar megyében, aki jóképű, tehetős, higiénikus, nagy intim mérettel rendelkezik, akinek esetleg helye is van, vagy meg tudja oldani, hogy a feleségemet és engem vendégül lát, és biszexuális cuckold játékokban benne van. Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresünk ugyan, de nem akárkivel, hanem olyan valakivel, aki szereti megadni a módját a dolgoknak.
Ha szeretnél női bugyita élvezni nálam meg teheted.
érett,idős 60-80 as párhoz csatlakoznék
Sziasztok!
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sopronban barátkoznék nyitott, intelligens párral.
Igazán extrém perverz érdekel!
Szombathely és környékén keresek szőrös puncis hölgyet.
Avagy olyant aki nyalás közben pisilne
Kor , alkat megkötés nélkül.
Avagy olyant aki nyalás közben pisilne

Kor , alkat megkötés nélkül.
Sziasztok! Igényes hölgy bugyiját ,megtalálnám” próbafülkében!
Felcsatolhatoshoz illetve ketveguhoz keresnek vallalkozokedvu, kivancsi holgyet
Bevállalós lányt keresek holnap napközben, délelotti órákban Budapesten, akinek elektro stimulálóval izgatnám a punciját miközben orálisan kényeztetem. Ha vonz az ilyesmi írj bátran!
Szívesen chatelnénk

Sziasztok. A Fotokon lathatoakat en inkabb Estergomiedesnek mondanam
.
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2024. 12. 20. péntek 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap napközben párok mindkét tagját kielégíteném! Szopok,nyalok kinyalom punciból,popsiból lábról. Arcomra,számba lehet élvezni sub ribancként használni. Aktív pasikat min.párban keresek sok spermával!