ez nem tudom mennyire extrém de szeretem a petplayt és hasonló dolgokat
ehhez szívesen becsatlakoznék heves füzesabony környékén keresnék inkább utazni tudok de nem megyéket átutazva összevissza, szóval ha szegedről meg nyíregyről írsz pazarlod az időd

Sziasztok! 34 éves fiatal életvidám srác vagyok, aki szereti megélni az élet apró örömeit. Szívesen ismerkedem párokkal tanuljunk egymástól, tudjunk örömeit adni egymásnak!
Kecskeméti diszkrét hölgy, pár egy diszkrét kapcsolatra?
Bisex baráti társaságot keresek...
Kecskemét-Solt. Nagyfarkú jópasit keresünk. Autód, vibered legyen! Vibered ird meg, csak ott válaszolunk. Fotós bemutatkozót kérünk, viszonzás csak ha tetszel. Ennek tudatában keress! Feleség BDSM kedvelő, férj biszex. Cuckold szertő pár vagyunk.
Sziasztok. Igényes 28 éves srácként hölgyet keresnék Budapest és környékén, aki megnézné, ahogy elélvezek,de peesze többe is benne vagyok, leginkább public érdekelne. Parkolóház, bevásárló központ, stb. Autóm van.
Felváltva punciba spriccelős mókához keresek párt. Tisztaság, igényesség , diszkréció alap...

Sziasztok! Ápolt, sportos, egészséges pasiként perverz nőket keresek. Pisiszex témában elsődlegesen, alárendeltség csak előny. Szintén magára igényes, higiénikus partnerem vagy partnereim keresem. Aki próbálta, vagy kíváncsi tudja, hogy nem olyan mint amilyennek a laikusok hiszik. Köszönöm!
Dugható feleséget keresek! Ha szereted nézni, ahogy basszák a nejed, keress bizalommal!
Sziasztok. 22 éves macis srac vagyok Nagyhegyesről. Ma estére keresem perverz,bevallalos macikedvelo partneremet. Irj ha erdekel a dolog.
Igényes nagymamát keresek aki kívánja még a szexet. Elhanyagolt anyukát magányos nőt keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít.
Kecskemét-Solt. Nagyfarkú jópasit keresünk. Autód, vibered legyen! Vibered ird meg, csak ott válaszolunk. Fotós bemutatkozót kérünk, viszonzás csak ha tetszel. Ennek tudatában keress!
szexpartnert keresek a 8-kerből!!,....,hölgyek,párok,..,keress privátban!!,...,18-és-68,év között!!!
szexpartnert keresek a 8-kerből!!,....,hölgyek,párok,..,keress privátban!!
igen,..,nagyon izgalmas volna,mondjuk egy ilyen négyest ,vagy többest összehozni!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 16. vasárnap 13:31
Törölt felhasználó (4620922)

Egy ilyen hölgyet vagy ilyen hölgytaggal rendelkező párt mi is szívesen megismernénk közelebbről

Egy ilyen hölgyet vagy ilyen hölgytaggal rendelkező párt mi is szívesen megismernénk közelebbről

pisisszex kedvelő nőt/nőket keresek
Fistinget kedvelő hölgyet keresek.

Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!Budapestiekhez elmegyek ha kell!