Sziasztok.
Szexuális vágyaink megéléséhez 2 srácot /lehetőleg barátokat/ keresünk /hellyel rendelkező/ max 35-45 év között max 50-100 km-en belül.
Szexuális vágyaink megéléséhez 2 srácot /lehetőleg barátokat/ keresünk /hellyel rendelkező/ max 35-45 év között max 50-100 km-en belül.
Vaskos intimmel,sok spermával,nagyot spriccelő férfiként keresek hölgyet,párokat a hölgy örömére! Belső levélben várok üzenetet!
Olyan vékony, kismellű (akár csak a mellbimbója van) lányt keresek, akit izgatna, ha egyszerre több pasival lenne! Nagyon tetszik, az ilyen alkatú nő! Megbecsülnélek, folyamatosan kényeztetnélek!
Olyan hölgyekkel ismerkednék békés megye vagy környékén, akik benne lennének tabu dolgokban.
Budapesten pervi hölgyet keresek
Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex Bp.-i sportoló srác!
Sziasztok. Hölgyet keresek,aki lepisilne, szeretem az ilyen játékot.
Gyöngyös vagy környékén keresek szintén nös pasit titkos szexkapcsolatra vagy csak kalandra.privátba keres.diszkréció fontos!!
Idösebb, teltebb hölgyet keresek meztelenkedèshez, nudizàshoz.
Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex Bp.-i sportoló srác!
Extrém pervire keresek lehetőséget.
Nem vágyakozót, hanem akinél van is lehetőség!
Nem vágyakozót, hanem akinél van is lehetőség!
Sziasztok! Elsősorban hölgyet keresek vagy párt hosszútávon. Szeress csókolózni akar habcsókkal is! Cicimániás vagyok. Párnál szívesen nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta. Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Idősebb hölgyet keresek

+60-as szőrös puncis NŐ-t keresek,Bp.-en, hosszú távra!!!. Keress privátban!!
Sziasztok!
Nagyon nagy vágyam hogy anonim ,maszkban (amit még mindig sokan hordanak) teljesen idegenekkel találkozzak es szexeljek. Szabadban...autoban...vagy bárhol. Úgy hogy sem én sem a partnerem nem felismerhető. Maszk ,esetleg napszemüveg vegig marad. Orál így nyilvan nem. Dugas és vagy kézimunka. Mindket nem illetve párok is.
Előremegbeszélt helyen egy ilyen "lelketlen" menet. Aztán mindenki megy tovább a dolgára.
Nagyon nagy vágyam hogy anonim ,maszkban (amit még mindig sokan hordanak) teljesen idegenekkel találkozzak es szexeljek. Szabadban...autoban...vagy bárhol. Úgy hogy sem én sem a partnerem nem felismerhető. Maszk ,esetleg napszemüveg vegig marad. Orál így nyilvan nem. Dugas és vagy kézimunka. Mindket nem illetve párok is.
Előremegbeszélt helyen egy ilyen "lelketlen" menet. Aztán mindenki megy tovább a dolgára.
Sziasztok, 31 éves budapesti srác vagyok. 40 feletti nőkkel ismerkednék !
Szívesen beszélgetnék olyan hölggyel, esetleg párral, akinek NAGYON bizarr és extrém fantáziái vannak.
Nagyon izgat, ha egy párnál a Hölgy pinájába élvezek! Te meg utánam dugd meg a gecis pináját, közben engem meg szopj tisztára!
Megismerkednék kizárólag hetero sráccal úrral akit izgatna egy közös maszti miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét!Laza jófej legyél akivel lehet is beszélgetni,meginni egy italt!Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni és van esti szabad időd!Normálisan megfogalmazott levelere válaszolok,elérhetőséget írj.Helyem van,szállás is megoldható!
Sziasztok. Olyan hölgyet vagy pár hölgytagját keressük aki a feleségemet meg öklözné! Fiúk nem.