Munkából hazafele tartó hölgy punciját nyalnám, diszkréten. Kocsimban vagy a tiedben, nyugis helyen
Zala Vas megyében keresem Úralkodom Férfi,Nö,vagy Pár személyében,ahol alázattal,odaadással szolgálhatom a kapott parancsokat feltételek nélkül
Várom megtisztelő megkeresését alázatos szolgálattal
Várom megtisztelő megkeresését alázatos szolgálattal
Sziasztok! Olyan pár társaságát keresném ahol izgatja őket ,hogy hölgy taguk orálisan kielégít engem de én nem csinálhatok vele semmi többet.
Sziasztok. Sopron és környékén keresek hölgyet olyat aki engedi és szereti popsiba is. Ha szerényebb méret érdekel akkor írj bátran.
Domina szerepet és BDSM játékokat kedvelő szeretőmet keresem Budapesten vagy a környékén.
Szegedi szeximádó párt keresek cuckoldra vagy akár együtt cumizásra stb. Minden jóban benne vagyok, ápolt vastag farkú férfi vagyok. Privátba írjatok.

Fotózást vállalok.
Sexistennőt keresek. Szűz lányt. Elhanyagolt anyukát magányos nőt. Igényes 40-es pasi vagyok.

Dunaharaszti és környékéről csatlakoznék párokhoz,vagy szóló hölgyhöz is ! Spermás puncit nyalnék vagy dugnék ! Terhes kismamát is kényeztetnék ! Pároknál cuckold és creampie szexben is benne lennék !
Sziasztok!
Extrém dolgokra nyitott hölgyet, párt keresek Csepel-Szigetszentmiklós környékén.
Extrém dolgokra nyitott hölgyet, párt keresek Csepel-Szigetszentmiklós környékén.
Teleélvezett spermás puncit kényeztetnék!!
Sziasztok!Fiatal,max 24 éves srácot keresünk csinos hölggyel hármas masztihoz esetleg többre,kezdő srác is írhat,helyünk van!Pestmegye!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!
sziasztok spermas puncit nyalnék illetve dugnek ehhez keresnek erre nyitott párokat vagy holgyet hely kellene utazni tudok
Olyan hölgyet párt keresek, ahol a hölgy szeret felcsatissal dugni! Budán van helyem.
Ökölszexet kedvelő hölgyet keresek.
Ma estére keresünk igényes ápolt pasit Balaton déli oldalán.
Jövő hét napközben-re keresek párokat akik kiélnék rajtam sexuális vágyaikat.
Szopok,nyalok,dugható vagyok cuckold,creampie és egyéb dolgokra is használható vagyok.. Bp. És környéke..
Szopok,nyalok,dugható vagyok cuckold,creampie és egyéb dolgokra is használható vagyok.. Bp. És környéke..
Csak ha igazán pervi, nem hétköznapi!
Szegeden vagy kecskeméten mostanra keresek férfit vagy perverz párt vagy bi párt !