Sziasztok! Van-e Vas megyében egy olyan Nő vagy Hölgytagú pár aki be/fel avatna egy análisan szűz pasit felcsatolható műfarokkal?Át szeretném élni a Strap-on szex élményét amikor egy Nő így magáévá tenne.
Perverz párral ismerkednék!
50-60+ párral ismerkednék.Mindenre nyitott vagyok.Privátban keressetek ha mertek!

Holnap napközben Debrecen- Nyíregyháza környékén, mélytorkosan szopnék, meztelenkednék.
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj!
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj!
Sziasztok!
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Extrém kövér, 200 kg körüli hölgyet keresek, akinek minden vágyát teljesíthetném.Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.Sportos, középkorú férfi.
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Kimondottam idősebb 50-68 közötti biszex érdeklődésű nagy méretú urat keresek ,Pestmegyei igényes ápolt vékony kellemesen sportos srác vagyok.Lehetsz nős is de legyen szabad időd.Helyem van.Kövérek kérem ne.
Extrém a topic neve de igazán extrémet lehetetlen találni!
Debrecen Nyíregyháza + 50 km környékén domináns, határozott férfit, férfiakat, párokat keresek, akár idősebbeket is, akiket alázatosan ki tudok szolgálni. Rövid és hosszú távon egyaránt.
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Sziasztok
Sziasztok
Péntek késő délutánra keresnénk pasit,az alábbi feltételekkel
Sziasztok
Szóval amit szeretnénk,az valahogy így nézne ki......csak azért írjuk le,hogy ne fussunk felesleges köröket. Én a pasi,váltok itt pár szót a pasival,képcsere stb....aztán,ha megvan a szimpátia jöhet a tali,ami a következő képpen zajlana a párom kívánsága szerint!!
Megérkezel,párom bekísér egy lenge öltözetben,levetkőzöl meztelenre....bementek a szobába,ahol a párom rád tesz egy szemkötőt,majd magára is. Ez végig rajtatok lesz.....aztán te elkezded kényeztetni a hölgyet,majd ő is viszonozza. Ekkor bejövök én is a szobába,de csak mint néző.....ti folytatjátok a nyalakodást,orális kényeztetést,majd szép lassan több pózban nekiálltok sexelni. Majd az élvezés szigorúan gumiba testre,cicire mehet......kimegyünk a szobából,mqjd te leveszed a szemkötőt,felöltözől és egyedül távozol!! A következő kaland már minden nélkül lehetséges.....ezek a párom szabályai,vagy elfogadod vagy nem
Csak ennek tudatában írj
Köszi
Péntek késő délutánra keresnénk pasit,az alábbi feltételekkel
Sziasztok
Szóval amit szeretnénk,az valahogy így nézne ki......csak azért írjuk le,hogy ne fussunk felesleges köröket. Én a pasi,váltok itt pár szót a pasival,képcsere stb....aztán,ha megvan a szimpátia jöhet a tali,ami a következő képpen zajlana a párom kívánsága szerint!!
Megérkezel,párom bekísér egy lenge öltözetben,levetkőzöl meztelenre....bementek a szobába,ahol a párom rád tesz egy szemkötőt,majd magára is. Ez végig rajtatok lesz.....aztán te elkezded kényeztetni a hölgyet,majd ő is viszonozza. Ekkor bejövök én is a szobába,de csak mint néző.....ti folytatjátok a nyalakodást,orális kényeztetést,majd szép lassan több pózban nekiálltok sexelni. Majd az élvezés szigorúan gumiba testre,cicire mehet......kimegyünk a szobából,mqjd te leveszed a szemkötőt,felöltözől és egyedül távozol!! A következő kaland már minden nélkül lehetséges.....ezek a párom szabályai,vagy elfogadod vagy nem
Csak ennek tudatában írj
Köszi
Az extrémitás szubjektív. Nekem is itt 10-ből 9 vágy sima hétköznapi szex kategória. De másnak lehet az a különleges ...
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2025. 04. 23. szerda 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Szép igényes Női lábat csokolgatnék massziroznék szopnám a lábujjakat!
Ha van olyan Nő akit ez izgatna kérem privátba írjon!
Ha van olyan Nő akit ez izgatna kérem privátba írjon!
Hopnap próbafülkében ,találnék” használt punci illatos tangát! Budapesten!
Perverziókról társalognék Nővel vagy párral.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony fiú vagyok.
Sziasztok! Felnőtt 18+os csoportos társasjáték estét szervezünk 05.03.-án szombaton este 19 órától Budapesten! Ha szívesen kipróbálnátok, gyertek el! Erotikus töltetű, laza jó hangulat garantált!
Érdeklődj, érdeklődjetek, jelentkezzetek és gyertek el bátran!
Párok és hölgyek jelentkezését várjuk!
Érdeklődj, érdeklődjetek, jelentkezzetek és gyertek el bátran!
Párok és hölgyek jelentkezését várjuk!