Hajdú-biharban keresek egy nagyon vékony farkú potens férfit, aki szívesen megdugna. Helyem hétköznap délelőttönként van.
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.
Tolna megyében (Szekszárd és környékén) keresek olyan pasikat, akik szívesen szopatnának viszonzás nélkül. Ha adott a lehetőség, szívesen bekapom tövig és nyelem a végén! Átlagostól spotosig keresek jó fej pasikat kb. 45 éves korig.
Extrém sok gecit nyelnék szívesen!

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Szombathely és környékén keresem azt a NŐT aki megdugná a szűz fenekemet felcsatolhatóval.Nagyon szeretném már ha fel lenne avatva a szűz hátsóm.Jó lenne a műfarkadat már bennem érezni.
Írj ha gondolod. Javítva bocs
(Ez egy válasz Bill78 üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Írj ha gondod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 05. vasárnap 19:20
Törölt felhasználó (4658489)

Sziasztok! Zalaegerszegen hellyel rendelkező partnerem keresem állandó szexkapcsolatra.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Tel szexre keresek nőt pasit írj számot és holnap hívlak,esetleg írd meg mikor jó neked
Megdugott,teleélvezett spermás puncit,popsit nyalnék tisztára! Pest megye.
Sziasztok ! keresnek holgyet , aki bevezetne a pisiszex rejtelmeibe

Izgalmas Domináns párral találkoznék, akik használnának, kényszerítenének kedvükre.
Ha szeretnéd kogy profin meg legyen kúrva a segged ököllel, keress bátran!
Hmm az jó, érdekes
kíváncsi vagyok lesz e
(Ez egy válasz Nagyonvadsex01 üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Nőt vagy párt keresek aki szeret pasit dugni.
Kurvàs szerepre hölgyet anyukát keresek.
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. Csajok, párok? Masztira, masra?0 A többit privin