Sziasztok! 52 éves pasiként 60 év feletti hölggyel ismerkednék! nyitott vagyok sok mindenre . Sex centrikús vagyok imádom a teltebb hölgyeket. Idöseb párokhoz is csatlakoznék .Irj privátba és ismerkedjünk . Ceglédi vagyok. Szép napot
Ki milyen alsót hord?boxer vagy fecske?
Extrémebb szexhez keresek partnert Foot fetish esetleg, nagyon vékony nő,szőrös puncis,piss stb?
Vas megye
Vas megye
Csak és kizárolag 60+os nagymellű kövér hölgyek irjanak vagy ilyen párok szörös punci nagy előny.Baranya
Ma napközben Budapest és vonzáskörzetében extrém perverz szexre keresek lehetőséget!
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek Bp-en az adatlapom szerint
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Tehes hölgyet, nagy cicikkel és perverzióval huncutkodni keresek!
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Tehes hölgyet, nagy cicikkel és perverzióval huncutkodni keresek!
Sziasztok. Párt,lányt,hölgyet keresek
pi
játékra,deeptroathra,punci tágitásra.
alf
si alf
s
Idős kövér szörös nagyikat nyalnék,nem baj ha nem vagy független.Baranya
Szia! Írtam privátban.
Szia! 49 esetleg belefér? Ha igen, akkor szívesen ismerkednék veletek.
(Ez egy válasz ist0124 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 14:42
Sziasztok. 35 éves hölgy közös használatára kérésük férfiakat hetero alapon! Csak 50 év felett!
Én szeretem ha gyengéden ujjaznak miközben szopnak. Szeretek női bugyiban fürdőruhában lenni.
Irtam
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
lakk és bőrszerkos nővel párral szexelni.
Sziasztok.Dugasd meg a feleséged pàrod a szabadban két negyvenes pasival .Parkolj le a feleséged nyaljuk faljuk szopatjuk.Utàna alaposan megdugjuk.Ha mindenki el èlvezet tovàbb hajtotok.Irj privit egyeztessünk.
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.
Tejes cicit keresek imadnam a tejcsit bp
Idősebbekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék, maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.
IX kerben szopok, nyelem...

mendez23

lolkabolka0202