Sziasztok!
Szexpartnert vagy partnereket keresek lány vagy pár formájában hetero alapon. Leginkább Budapesten és környékén, de ha meszebb laksz sem kizáró ok. Sportos fiatal férfi vagyok. Írj privátban ha érdekelne a téma
Szexpartnert vagy partnereket keresek lány vagy pár formájában hetero alapon. Leginkább Budapesten és környékén, de ha meszebb laksz sem kizáró ok. Sportos fiatal férfi vagyok. Írj privátban ha érdekelne a téma

Sziasztok!
Kiszolgáltatott izgatás játékokhoz keresek partnert. Harisnya és magassarkú alap valamint herekötözés.
Elnyújtott és őrjítő izgatás, finom kézimunka illetve fejés lenne a vágyam. Ha akad valaki aki ebben partnerem lenne akkor örömmel veszem megkeresését. Illetve csak fejésre is nyitott vagyok különböző módokon.
Kiszolgáltatott izgatás játékokhoz keresek partnert. Harisnya és magassarkú alap valamint herekötözés.
Elnyújtott és őrjítő izgatás, finom kézimunka illetve fejés lenne a vágyam. Ha akad valaki aki ebben partnerem lenne akkor örömmel veszem megkeresését. Illetve csak fejésre is nyitott vagyok különböző módokon.
Sziasztok. Most cserélnék intim képeket gmail.chat-en. Páromról és magamról. Arc nélkül csak a lényeg . Csere ! Te küldesz és mi is küldünk….. egyoldalúan nem köszi. Számunkra is szimpatikus férfit keresünk erre (is)
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.
Sziasztok. Párok előtt verném végén arcra szájba élvezéssel
Spermás,pisis,egymás feneke kinyalása utáni szájjal csókolózni imádó Nővel ismerkednék!
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Szép napot. Fejér megyében keresnék nőt,párt ilyen dolgokra.
Szeged vagy Budapest, hölgyek?
No limit...
No limit...
Sziasztok! Próbafülkében találnék használt,illatos bugyit!
Tapasztalt férfiként olyan hölggyel ismerkednék, aki nyitott az intenzívebb élményekre, különösen a tágítás és öklözés terén. Számomra elengedhetetlen a kölcsönös bizalom, a határok tiszteletben tartása és a kommunikáció, hiszen ezek nélkül nem lehet igazán mély és emlékezetes élményt megélni. Ha vonz az intenzív élmények világa, és egy figyelmes, tapasztalt partnerre vágysz, szívesen megismerkednék veled.
A 30-as éveimben járó, ápolt és diszkrét férfi vagyok. Fontos számomra a higiénia, az igényesség és a kölcsönös tisztelet. A találkozásaink során mindig arra törekszem, hogy teljes figyelmemmel rád koncentráljak, és biztosítsam, hogy az élmény mindkettőnk számára felejthetetlen legyen. Hiszek a fokozatosságban, a gyengéd tágítástól kezdve az intenzívebb élményekig, mindezt türelemmel és a határaidat tiszteletben tartva.
Nemcsak az élmények, hanem a mélyebb beszélgetések is fontosak számomra. A felületes csevegések helyett jobban vonzanak az őszinte, tartalmas eszmecserék, amelyek valódi kapcsolódást teremtenek.
Ha érdekelne egy tiszteletteljes, biztonságos környezet, ahol felfedezheted a határaidat, várom, hogy megkeress. A kölcsönös diszkréció és a komfortérzet minden esetben garantált.
A 30-as éveimben járó, ápolt és diszkrét férfi vagyok. Fontos számomra a higiénia, az igényesség és a kölcsönös tisztelet. A találkozásaink során mindig arra törekszem, hogy teljes figyelmemmel rád koncentráljak, és biztosítsam, hogy az élmény mindkettőnk számára felejthetetlen legyen. Hiszek a fokozatosságban, a gyengéd tágítástól kezdve az intenzívebb élményekig, mindezt türelemmel és a határaidat tiszteletben tartva.
Nemcsak az élmények, hanem a mélyebb beszélgetések is fontosak számomra. A felületes csevegések helyett jobban vonzanak az őszinte, tartalmas eszmecserék, amelyek valódi kapcsolódást teremtenek.
Ha érdekelne egy tiszteletteljes, biztonságos környezet, ahol felfedezheted a határaidat, várom, hogy megkeress. A kölcsönös diszkréció és a komfortérzet minden esetben garantált.
Kaposvár és környéke?
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Bevállalós bi-passzív vagyok.
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Bevállalós bi-passzív vagyok.
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Ez az én fórumom.Minden extrém dologra nyitott vagyok.Nagyon extrém dolgokra is bevezettem már a partnereimet,nők nagyon nyitottak ezekre főleg a 40 felettiek.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Szolgat keresünk Bp mi romapar 50 es hely kell
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, plug,bilincs,segédeszközök stb. Tapasztalat és fantázia van.
Felesegem marcius kozepen esedekes szuletesnapjara hetvegere (pentek/szombat) meglepetesnek keresek jo kiallasu ferfi(aka)t aki kertesznadragban(tiszta,kifogastalan allapotu,csak a szerepjatek kedveert),esetleg valamilyen egyenruhaban meglatogatna minket egy harmas osszejovetel illetve cuckoldszex erejeig budapesti helyszinen.Parom fantaziaja hogy megdugassa magat es lecumizhasson ilyen modon egy hapsit.Intelligencia es jo modor fontos-csak kulturalt megkeresesekre reagalok-,viszont a kulalakot is figyelembe veszem hogy parom elegedett legyen.Az eletkort 30-50 koze tennem,a szerszam merete lehetoleg 18-20 cm lenne idealis sok spermaval.Tulsuly,borostanal nagyobb arcszorzet kizaro ok,intim borotvaltsag es dohanyzasmentesseg viszont alap.Parom fotoi az adatlapomon lathatok.Csak annak jelzek vissza aki komolyan veheto(stilus,mondanivalo,adatlap,fotok).
Koszonom.
Koszonom.
Sziasztok, sub párral ismerkednék, leginkább cuckold, vagy hármas céljából. Extra vastag méretem van. Privát üzenetet írjatok. Tamás
Sziasztok! Használt,illatos bugyiba spriccelnék! A hölgy jelenlétében!
Sziasztok!
Mindenre keresek mindenkit! wink
.... kivéve passzív pasit. Passzív pasit azt nem keresek.
Szolnok Hajdú-bihar, Heves és Borsod találkozásánál lakok, helyem is van, elérhető távolságon belül utazok is.
Mindenre keresek mindenkit! wink
.... kivéve passzív pasit. Passzív pasit azt nem keresek.
Szolnok Hajdú-bihar, Heves és Borsod találkozásánál lakok, helyem is van, elérhető távolságon belül utazok is.