Hajdú-biharban keresek egy nagyon vékony farkú potens férfit, aki szívesen megdugna. Helyem hétköznap délelőttönként van.
Párommal keresek hellyel rendelkező férfitestére
sziasztok,
kezdő passzív férfiként kipróbálnám férfivel, vagy bi párral mindkettő fél örömére. 188 magas 34 éves 90 kg sportoló vagyok, 20f
kezdő passzív férfiként kipróbálnám férfivel, vagy bi párral mindkettő fél örömére. 188 magas 34 éves 90 kg sportoló vagyok, 20f
szep napot vannak e itt olyan nyitott párok akiket szinten izgatna a spermas punci kinyalása? Hekly kellene utazni tudnek
Kaposváron és környéken pisiszexet kedvelő partnert/partnereket keresek
Pervi romapar szőrös puncival keres pervi pasit Bp hely kell
Tribute videót valaki?
Ha kivernéd a feleségemre írj !

Szombathelyi Lányt vagy Nőt kersek aki análisan meg újjazna kitágítana és felcsatolhatóval megdugna.45é. análisan szűz pasi vagyok aki szeretné átélni a Strap-on szex élményt amikor egy Nő alaposan megkefél.
Öklözhető hölgy van itt vagy pár, esetleg shemale? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Helyem nincs! Autós kaland is bejön!
Bisex nőként hatalmas mellű nőket keresek Budapesten és környékén!
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. A többit privin
Sziasztok!
Valóban extrém kedvelő párt, baráti társaságot keresek!
Részletek priviben
Valóban extrém kedvelő párt, baráti társaságot keresek!
Részletek priviben

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok /////Pisi szex is ok ////…… imádom a fiatal párokat !!/////;;;;;;;;;;;;;;
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Továbbra is keresek telt/kövér nőket, akiket nyalatni akarok a pasimmal. A szőrös punci sem akadály. Köszönöm! Angéla.
Bi srác keres holnap/ holnaputánra domináns társat/párt
Kecskeméti perverz nőt vagy párt keresek.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor