Szombat este pesten heteró srácot vagy srácokat fogadnánk lakásunkon...
Privibe jelentkezz!
Privibe jelentkezz!
Bocsi pár hoz beszállok
(Ez egy válasz albes üzenetére (2022. 02. 04. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia én is beszélnák
Extrém. Már nem keresek. Se elhanyagolt hőlgyet magányos anyukát. Igényes sexéhes nagymamát. Szerintem nincs senki akinek kellene egy igényes 40-es pasi. Kényesztesem de kit. Jó fiúk hoppon maradnak. Ez világos.
Szia. Írj

Sziasztok. Olyan hölgyet keresnék aki szivesen kipróbálná a kétvégű strapon játékszeremet. Kor, alkat nem lényeges. A távolság inkább
Sziasztok! Február 11 vagy 12.-i estére keresek 3-4 férfit gangbang cuckoldra. Párom 40-es csinos milf. Csak tapasztaltakat, 40 év és 180 cm feletti igényes férfiak telefonos és fotós jelentkezését várjuk.
Sziasztok!van még hely?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 03. csütörtök 12:18
Törölt felhasználó (4038282)

Sziasztok! Február 11 vagy 12.-i estére keresek 3-4 férfit gangbang cuckoldra. Párom 40-es csinos milf. Csak tapasztaltakat, 40 év és 180 cm feletti igényes férfiak telefonos és fotós jelentkezését várjuk.
Sziasztok punci pumpás nőt keresek ,nagyon izgatja a fantáziám!

Szívesen részt vennék egy jó CD partiban, nem tud valaki ilyen lehetőséget?
Strapont kedvelő hölgyek vannak itt? Jelentkezz nálam! Üdv, Józsi
Sziasztok ! Fekete pasit , arab férfit keresünk kívàncsiságból ! Hármas élményekhez . Üziben vàrunk !!
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel

Bisex párt keresek ahol a pasit szophatnám a hölgy előtt elvezésig.
Sziasztok! Holnap (csütörtök) az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel

Én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 02. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 02. szerda 19:56

Törölt felhasználó (4615632)

Facefuckingra keresek hölgyet!
Facefuckingra keresek hölgyet!
Zsofi drága, csak szólj, megvákumozom a puncid! Van gyakorlatom

Extrém az lenne ha lenne pár akihez csatlakoznák ill hőlgy vagy anyuka. De senkisenkinek nincs hiánya ill fehér máju. Én itt vagyok. Tessék.