Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Női mellet kényeztetnék akár sex nélkül is
52 Éves mozgássérült lábimádó, talpimádó férfi vagyok! Ismerkednék Miskolci hölggyel, akinek kényeztethetném a lábat, lábfejét! Nyalhatnám a talpát, szopogathatnám a lábujjait!
Sziasztok
30. An estere keresunk csak es kizarolag 22+ cm es pasit 24 eves extradekorativ parom reszere
30. An estere keresunk csak es kizarolag 22+ cm es pasit 24 eves extradekorativ parom reszere

Ma este extrém szexre keresek hölgyet, párt! Utazni is tudok az élményért! Ha vannak vágyaitok éljük át közösen! Kíváncsi vagyok én is a határaimra! Fő a kölcsönös élvezet!
Sziasztok!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Sziasztok Szombathely -Sopron közt keresek hölgyet vagy párt ,aki meglovagolná az 5,5 vastag farkam. Vagy szeretné a popijába érezni. 53 éves pasi vagyok írjatok már. Nem keres egyetlen nő sem partnert??
Autós kaland Hévízen vagy a környékén?
Mindenben benne vagyok!

Sziasztok ! Párokat keresek minden jóra ! / Érdekel creampie eating , fuck licking , cuckold szex !! Swinger , gang-bang, mindenki -mindenkivel alapon is lehet !!! Vagy egy hölgyet akivel ilyen szex partikban részt lehet venni = bevállalós legyen ! Enyhe perverzió ok ! Anyagiaktól mentesen !!!
Kecskeméti hölgy pár?
Popsipunci belevaló bikáknak
szeretem, ha szétbasznak

Ma este párok erotikus vágyait kielégíteném! Szopok,nyalok kinyalnám punciból popsiból,lábról.
Távolság ésszerű kereteken belül nem akadály..
Távolság ésszerű kereteken belül nem akadály..
Sziasztok
Valaki Gyomaendrőd környékén!
Valaki Gyomaendrőd környékén!
Olyan hölgyet keresek, aki bevállalna valami forgalmasabb helyet, pl. valamelyik bevasarlóközpont mosdója.
Sziasztok!
Ismerkednék hölgyel,párral!
Nemsok tabu van,sokmindent megéltem és még meg szeretnék!
Ismerkednék hölgyel,párral!
Nemsok tabu van,sokmindent megéltem és még meg szeretnék!
Két domináns férfit, extrém fistingre...
Elhanyagolt férj vagyok. Igényes pasi. Szexpartnert keresek hölgy anyuka személyèben.
Holnap estére keresek hölgyet, akinek punciját kinyalhatom, akár dugás közben, vagy teleélvezve is!
29 éves, magas, méretes farkú srác keres várandós hölgyet vagy holgytagu part Budapesten
Mostanában jönne valaki?
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2022. 09. 22. csütörtök 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 22. csütörtök 14:41

XV. Dunakeszi útra jön valaki? Hátha áll kint valami jó k.... (Bi MMF)