sziasztok spermas puncit kinyalnek akár dugas közben alá fekudve is! Erre nyitott párokkal ismerkednek! Hely kellene utazni tudok! Vannak-e erre vállalkozo párok?
Lespriccelhető talpacskát, lábfejet keresek Budapesten

Pàrnál nyalnék szopnék holnap tatán
pisiszex kedvelő nőt keresek
Ma 22 óra után keresek kanos férfit. Én is férfi. Bp.3.ker
Paroknal lennek felszopo. Hetero vagy bi, mindegyw.
30 fölött ismerkednék szőrös és könnyen táguló pinájú hölggyel, aki szereti ha nyalják és öklözik.
Utazni tudó, érettebb gondolkodású, nagyobb és-vagy vastagabb szerszámmal (kemény) rendelkező PASIT keresek fiatal formás nővel, akit érdekel a kikötözős játék, CREAMPIE és a határozott dugás.
Ha magadra ismertél, akkor kérlek írj privát üzenetet!
Ha magadra ismertél, akkor kérlek írj privát üzenetet!
sziasztok spermas puncit kinyalnek akár dugas közben alá fekudve is! Erre nyitott párokkal ismerkednek! Hely kellene utazni tudok! Vannak-e erre vállalkozo párok?
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Keressetek bátran!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Keressetek bátran!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Keresek öklözést (punci és popsi) imádó nőt, aki élvezné, ha beleélveznék, belepisilnék a popsijába. Imádom ezt, és van is benne tapasztalatom. Privátban elértek.

Mellhez kötözött csikló? :o Na erre kíváncsi lennék

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
sziasztok spermas puncit kinyalnek akár dugas közben alá fekudve is! Erre nyitott párokkal ismerkednek! Hely kellene utazni tudok!
Sopronban kanos, perverz seggbaszo fiut keresek.
Pucsitva várlak, bekotott szemmel végig. Ajtó nyitva lesz.
Részemről priviben. Most épp ráérek, kb 10ig.
Igényes, jo testű, formás seggu fiu vagyok, diszkréció, higiénia alap.
Pucsitva várlak, bekotott szemmel végig. Ajtó nyitva lesz.
Részemről priviben. Most épp ráérek, kb 10ig.
Igényes, jo testű, formás seggu fiu vagyok, diszkréció, higiénia alap.
kecskeméti párt keresek
Sziasztok! Biszex partnert, párt keresek minden jóra Tatabánya.
Sziasztok!
Jelenleg csak hölgyet keresek, hölggyel ismerkednék, akivel izgalmas szexlevelezést lehetne folytatni.
Szexélmények, vágyak, akár bizarr témában is.
Köszönöm ha írsz.
Egyelőre csak itt az oldalon irnánk egymásnak, s ha kialakult a kellő bizalom, akkor más formában is.
Természetesen maximális diszkréció adott.
Jelenleg csak hölgyet keresek, hölggyel ismerkednék, akivel izgalmas szexlevelezést lehetne folytatni.
Szexélmények, vágyak, akár bizarr témában is.
Köszönöm ha írsz.
Egyelőre csak itt az oldalon irnánk egymásnak, s ha kialakult a kellő bizalom, akkor más formában is.
Természetesen maximális diszkréció adott.