Kocsimban vagy természetben ki szopatna most?
Sziasztok!
Shemale-t illetve olyan not keresek (Akar par tagjakent) aki megdugna engem
Csak fiuk nem!
Shemale-t illetve olyan not keresek (Akar par tagjakent) aki megdugna engem

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Extrém kövér nőket imádó férfi vagyok. 200 kg feletti kedves partnert keresek.
Nagy fenekü, nagy pináju nöt keresek aki imád nyalatni.
Szexpartnert keresek. Illetve magányos anyukát elhanyagolt hölgyet. Sexi nagyi aki kívánja még a testi örömöket.

Sziasztok ki szokott kukkolni és kit kaptak már rajta szívesen beszélgetnék a témában,!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ma este megtöltené a szám egy férfi? Bp.3.ker. Én is férfi. 22- óra után ok.
29 éves, magas, méretes farkú srác keres várandós hölgyet vagy hölgytagú párt Budapesten és környékén
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj
sziasztok olyan párt keresnék ahol mindkét félt izgatná ha alájuk fekudnék s dugas közben nyalnám mind kettöjuket! Hely kellene utazni tudnek!
Mai napra keresnék passzív, irányító hölgyet, hölgyeket akik előtt lehet meztelenkedni. stb.Többit priviben.
Rétság, Balassagyarmat, Vác között.
Várom az üzikket
Rétság, Balassagyarmat, Vác között.
Várom az üzikket
Extrém túlsúlyos, 200 kg körüli hölgyet keresek. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok. Felső súlyhatár nincs!
ma este perverz,part,holgyet keresnenk vekony roma csajommal
Pesten ma keresek extrém dolgokhoz férfit vagy bi párt !
Teleélvezet puncit nyalnék
Sziasztok. Sopron környékéről keresek olyan nőt aki imádja a magassarkút és a csipke fehérneműt combfixel. A magassarkú az az igazi tűsarokkal.