Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sexèhes anyukát magànyos hölgyet illetve igényes nagyit aki kívánja még a testi örömöket.
Ma este leszopnálak az autódban. Komárom Esztergom megyei csajszi vagyok. Csak akkor írj, ha mersz arcos és intim fotót küldeni.Vakrandira nem megyek!
Elhanyagolt férj keresi szexpartnerèt. Kor alkat nem számít. Élvezni akarom az életet.
Pisi, orál ledvelőt keresek Kaposvárról vagy környékeről.
Perverz Kecskeméti párt keresek
Öklözhető punci, anál kedvelő van itt?
Sziasztok! Újra keressük azt az ápolt, kulturált (csak) hölgyet, aki csatlakozna párosunkhoz. Legyél bevállalós, szeretjük az orális és strapon játékokat.
Sziasztok. 23 eves macis srac vagyok. Ma estére keresek kemény farkú szoptatómat Nagyhegyesre. Irj ha erdekel a dolog
Október 20-23. között szívesen találkoznék hölggyel/párral. 33 éves lábimádó szub vagyok.
Sziasztok.Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel......kukkolás....élöben vagy webkamerán.....maszti..titkos tali...szép vastag......
irjatok...ismerkedjünk....köszi.
irjatok...ismerkedjünk....köszi.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Maradnak a vágyak

Kurvàs feleségét keresek házibaràt lennék.
Keresünk jó nagy farkú pasit aki telespriccelné a kis pináját, lehet roma pasi is.
Ma vagy csütörtök estére Bpen. Egyeztetés kizárólag skypeon máshol nem lehet. Tovább pü-ben.
Ma vagy csütörtök estére Bpen. Egyeztetés kizárólag skypeon máshol nem lehet. Tovább pü-ben.
Olyan vékony, kismellű (akár csak a mellbimbója van) lányt keresek, akit izgatna, ha egyszerre több pasival lenne! Nagyon tetszik, az ilyen alkatú nő! Megbecsülnélek, folyamatosan kényeztetnélek!
Vékony feleség megbaszásába segítek.
Sziasztok! Újra keressük azt az ápolt, kulturált hölgyet, aki csatlakozna párosunkhoz. Legyél bevállalós, szeretjük az orális és strapon játékokat.
kecskeméti párt keresek.
Spermás szájú nővel csókolóznék!