Szeretem ha tele fröcskölik a számat. Délig van helyem az adatlapom szerint.
Akár napközbeni kalandra keresek a találkozástól nem félő nőt vagy párt, az sem baj, ha kicsit perverzek és nagyon bevállalósak vagytok.
Én magas, sportos, 40-es, többest imádó, talán kicsit túl potens, telhetetlen férfi vagyok, aki úgy imádja a nőket, mint Gombóc Artúr a csokoládét.

Godollo kornyeken napkozbeni szabadidovel rendelkezo Holgyet vagy bi part keresek. Holgyek eseteben szivesen vennem ha a fenekemmel is eljatszana, meg paroknak szivesen szopnek/nyalnek.

Összeszokott és működő, igényes társasághoz csatlakoznék bukkake céljából. Térdelek köztetek és tartom az arcom.... Angéla.
Kecskeméten keresek hatalmas mellű nőt játszadozni ! Keress privátban!
Idősebb molett hölggyel ismerkednék Zalaegerszegen. Privátban üzenj.
Elhanyagolt férj vagyok 45 éves. Szexpartnerem keresem hosszú távon. Igényes pasi vagyok. Nem dohányzó . Utolsó próbálkozás utána törlöm magam. Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek.
Sziasztok. Ma estére keresem aktiv kanos partneremet Nagyhegyesre. 23 eves macis srac vagyok. Irj ha erdekel a dolog.
Pisiszexet kedvelőt keresek
rendben keresetek.
(Ez egy válasz Eznemsemmi üzenetére (2022. 12. 19. hétfő 02:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 19. hétfő 02:11

Sziasztok. Hölgyet vagy srácot keresünk vágyunk megéléséhez. Nézd végig, ahogy szeretkezünk, miután beleélveztem a páromba, szeretnénk ha kinyalnád belőle.
Kérünk csak komolyak és a közelből!!
Kérünk csak komolyak és a közelből!!
47 éves ápolt, jókedvű, nyitott pasi vagyok!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Sziasztok,
Keresek pasikat 50 alatt, akikkel szervezhetünk közösen gangbang bulit, fiatal lányok vagy párok keresésével. Fontos hogy hetero pasik jelentkezését várom egy társaság kialakításához, ahol belefér pár extrémebb dolog a gangbang határain belül. (Magyarán, ha véletlen összeér a 2 f*sz vagy dupla punci, vagy hasonlók ne legyenek probléma)
Ha érdekel írj egy levelet, ki vagy ,mi érdekel merre laksz... Főként párokat keresnénk közösen, ha valaki tud, megszervezzük, de akár fizetös bn is jöhet, ha igényes.
Keresek pasikat 50 alatt, akikkel szervezhetünk közösen gangbang bulit, fiatal lányok vagy párok keresésével. Fontos hogy hetero pasik jelentkezését várom egy társaság kialakításához, ahol belefér pár extrémebb dolog a gangbang határain belül. (Magyarán, ha véletlen összeér a 2 f*sz vagy dupla punci, vagy hasonlók ne legyenek probléma)
Ha érdekel írj egy levelet, ki vagy ,mi érdekel merre laksz... Főként párokat keresnénk közösen, ha valaki tud, megszervezzük, de akár fizetös bn is jöhet, ha igényes.
Öklözest tagítást kedvelő növel ismerkednek imadom a nagy tátongó puncit mindenem meretem 18/7
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok!Játékszereket kedvelő nem túlsúlyos partneremet keresem.
Extrém perverz témákban ismerkednék.
Sziasztok. Macis 23 éves srác vagyok. Ma estére keresem kanos,aktiv partneremet Nagyhegyesre. Írj ha érdekel a dolog.
Izgalmas extrém perverzre lehetőséget keresek!
Üdv bekes megye és környéken, sub/ mazohista hölgyet keresek aki talalkozni is mer! Többet privatban irj es ha szimpik vagyok tali