Hogyha kevesled a résztvevőket, netán erősítésre lenne szükség, szóljatok! Nagyon érdekelne egy ilyen party!
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2022. 12. 20. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 20. kedd 22:25

Összeszokott és működő, igényes társasághoz csatlakoznék bukkake céljából. Térdelek köztetek és tartom az arcom.... Angéla.
Izgalmas extrém perverzre lehetőséget keresek! Pest megye nem gond.

Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Kecskeméten hétközben -napközbeni időpontban olyan hellyel rendelkező partnert keresek aki élvezettel nézné a bdsm játékunkat a barátommal
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Extrém túlsúlyos,200 kg körüli hölgyet keresek. Bármilyen kapcsolat érdekel. Sportos férfi vagyok,a hatalmas nők a zsánereim.
Extra nagy méretű szeméremajkakkal rendelkező hölgyet kényeztetnék orálisan, akár órákon ár
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Szeretem ha tele fröcskölik a számat. Délig van helyem az adatlapom szerint.
Akár napközbeni kalandra keresek a találkozástól nem félő nőt vagy párt, az sem baj, ha kicsit perverzek és nagyon bevállalósak vagytok.
Én magas, sportos, 40-es, többest imádó, talán kicsit túl potens, telhetetlen férfi vagyok, aki úgy imádja a nőket, mint Gombóc Artúr a csokoládét.

Godollo kornyeken napkozbeni szabadidovel rendelkezo Holgyet vagy bi part keresek. Holgyek eseteben szivesen vennem ha a fenekemmel is eljatszana, meg paroknak szivesen szopnek/nyalnek.

Összeszokott és működő, igényes társasághoz csatlakoznék bukkake céljából. Térdelek köztetek és tartom az arcom.... Angéla.
Kecskeméten keresek hatalmas mellű nőt játszadozni ! Keress privátban!
Idősebb molett hölggyel ismerkednék Zalaegerszegen. Privátban üzenj.
Elhanyagolt férj vagyok 45 éves. Szexpartnerem keresem hosszú távon. Igényes pasi vagyok. Nem dohányzó . Utolsó próbálkozás utána törlöm magam. Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek.
Sziasztok. Ma estére keresem aktiv kanos partneremet Nagyhegyesre. 23 eves macis srac vagyok. Irj ha erdekel a dolog.
Pisiszexet kedvelőt keresek
rendben keresetek.
(Ez egy válasz Eznemsemmi üzenetére (2022. 12. 19. hétfő 02:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 19. hétfő 02:11

Sziasztok. Hölgyet vagy srácot keresünk vágyunk megéléséhez. Nézd végig, ahogy szeretkezünk, miután beleélveztem a páromba, szeretnénk ha kinyalnád belőle.
Kérünk csak komolyak és a közelből!!
Kérünk csak komolyak és a közelből!!