megbízható srácot keresek pécs környékéről aki szeret bugyikra élvezni..
Sziasztok. Hölgyet vagy párt keresek, aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is.Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás stb.Tapasztalat és fantázia van.
Szia énszivesenrandiznék veletek,ápolt 60as uni passz pasivok jászberényböl.
(Ez egy válasz zuluka üzenetére (2022. 12. 27. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 27. kedd 10:17
szexre keresünk bi meleg pasit vékony vagy sportos átlagos Szolnokon lakunk 60 és 35 éves pasik vagyunk
Bisex sub pasiként párokat,fiú párokat keresek akik használnának,aláznának!
31.-én napközben helyem is van de utazni se gond.. Privi!
31.-én napközben helyem is van de utazni se gond.. Privi!
szexre keresünk bi meleg pasit vékony vagy sportos átlagos Szolnokon lakunk 60 és 35 éves pasik vagyunk
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Hali. 21éves fiatalos arcú, szőrtelen, igényes és nem mellesleg épeszű srácként keresnék hölgyet/párt.
Sok mindenre kapható vagyok, extrémebb dolgokba is benne vagyok bizonyos határokig. Akár az autómban! Helyem nincs utazni tudok pest megyében! Adatlapomon bővebb infó + képek!
Sok mindenre kapható vagyok, extrémebb dolgokba is benne vagyok bizonyos határokig. Akár az autómban! Helyem nincs utazni tudok pest megyében! Adatlapomon bővebb infó + képek!
Teleélvezet puncit nyalnák
Sziasztok!
Szívesen ismerkednénk, találkoznánk párral, férfivel. Izgalmas, intelligens partnereket keresünk. Helyünk sajnos nincs, ésszerű távolságon belül szívesen utazunk.
Szívesen ismerkednénk, találkoznánk párral, férfivel. Izgalmas, intelligens partnereket keresünk. Helyünk sajnos nincs, ésszerű távolságon belül szívesen utazunk.
pisiszex kedvelő nőt keresek
Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Teleélvezet puncit nyalnák ma
Extrém bizarr szexet kínálok vidéken hölgyeknek. Diszkréció adott és elvárt! Privátban várom az érdeklődőket.
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 25. vasárnap 16:43
Sziasztok,
Egy lány ismerősöm igazán perverz és bizarr vágyának megvalósításában szeretnék segédkezni. Aki tényleg nyitott és lehet hozzá megfelelő "eszköze", kérem írjon. Legyen nő, pár vagy férfi. Helyileg bárhonnan kereshettek.
Egy lány ismerősöm igazán perverz és bizarr vágyának megvalósításában szeretnék segédkezni. Aki tényleg nyitott és lehet hozzá megfelelő "eszköze", kérem írjon. Legyen nő, pár vagy férfi. Helyileg bárhonnan kereshettek.
Sziasztok,
Nagy csiklót keresek .
nagy csiklót ,hosszú szeméremajkat keresek
Izgalmas extrém perverzre lehetőséget keresek! Pest megye nem gond.