Sziasztok!
Szívesen ismerkednénk, találkoznánk párral, férfivel. Izgalmas, intelligens partnereket keresünk. Helyünk sajnos nincs, ésszerű távolságon belül szívesen utazunk.
Szívesen ismerkednénk, találkoznánk párral, férfivel. Izgalmas, intelligens partnereket keresünk. Helyünk sajnos nincs, ésszerű távolságon belül szívesen utazunk.
pisiszex kedvelő nőt keresek
Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Teleélvezet puncit nyalnák ma
Extrém bizarr szexet kínálok vidéken hölgyeknek. Diszkréció adott és elvárt! Privátban várom az érdeklődőket.
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!

Sziasztok,
Egy lány ismerősöm igazán perverz és bizarr vágyának megvalósításában szeretnék segédkezni. Aki tényleg nyitott és lehet hozzá megfelelő "eszköze", kérem írjon. Legyen nő, pár vagy férfi. Helyileg bárhonnan kereshettek.
Egy lány ismerősöm igazán perverz és bizarr vágyának megvalósításában szeretnék segédkezni. Aki tényleg nyitott és lehet hozzá megfelelő "eszköze", kérem írjon. Legyen nő, pár vagy férfi. Helyileg bárhonnan kereshettek.
Sziasztok,
Nagy csiklót keresek .
nagy csiklót ,hosszú szeméremajkat keresek
Izgalmas extrém perverzre lehetőséget keresek! Pest megye nem gond.
Írtam üzenetet.
Sopronban ismerkednék kedves, nyitott, intelligens párral hosszabb távra is
Sziasztok.
Kezdo bi pasikent keresek part, aoll a holgyel szophatnam le a parjat
es 2 pasi egyutt kenyeztetheti a holgyet
18cm kitarto , lelkes cuckoldban tapasztalt
Kezdo bi pasikent keresek part, aoll a holgyel szophatnam le a parjat

Csajos, női fehérneműs belevaló crossdress, férfias nyitott apucikkal ismerkedne 30-40-es korosztalyból. Hely van, belvárosban.
Szia! Leveleztünk már, de ti többet akartatok mint "csak" bukkake. Változott a program?
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 12. 23. péntek 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 23. péntek 15:47

Mi rendszeresen szervezünk összeszokott fiú társassággal társasággal, ha gondolod, írj privátban!
szexmost ?
Kecskeméti biszex párt keresek.
Csajt kényeztetnék, de párokhoz is szívesen csatlakozom!