Sziasztok. Nincs unatkozó hölgy az Arkadban akit el lehet kísérni ruhát próbálni?
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?!
Szexpartnereket keresek!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is vannak e erre nyitott párok?
belevalo holgy vagy par a hetvegen?
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Jó reggelt.
Exrém vágyad van erotika terén?
Ki elégítem vágyad vágyaitok.
Hölgyek, párok, várom jelentkezéseteket.
Egész nap ráérek míg nem ír rám valaki.
Üdv. Albert
Exrém vágyad van erotika terén?
Ki elégítem vágyad vágyaitok.
Hölgyek, párok, várom jelentkezéseteket.
Egész nap ráérek míg nem ír rám valaki.
Üdv. Albert
Ma raero Holgy aki kicsit tagitana, esetleg megujjazna/megdugna?
Sopronban ismerkednék sub hölggyel vagy párral.
Mohácsi férfi sublányt keres
Extrém perverz bizarr témákban ismerkednék, 49 éves szóló férfi.
DP sexre nagyméretű Nyiregyhazi pasit keresünk
Cegléd korház szex?

Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamu
Sziasztok!
Időm korlátozottsága miatt kifejezetten péntek délelőttre keresek hölgyet, párt Miskolcon, illetve kisebb vonzáskörzetében...
Tudom, hogy ez így elég behatárolt, de soha nem lehet tudni...
Sok jó dologban benne vagyok, nem rettenek meg szinte semmitől.
Időm korlátozottsága miatt kifejezetten péntek délelőttre keresek hölgyet, párt Miskolcon, illetve kisebb vonzáskörzetében...
Tudom, hogy ez így elég behatárolt, de soha nem lehet tudni...
Sok jó dologban benne vagyok, nem rettenek meg szinte semmitől.
Holnap délelőtt Veszprémben leszek keresek jó szopó vagy dugható partnert
Keresek tényleg nagyobb méretű pasit, viszonzás nélküli cumira, vagy olyat akinek tényleg sok spermája van!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
47 éves ápolt, jókedvű, nyitott pasi vagyok!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Hatalmas,lógós melleket kényeztetnék hosszasan. Minél nagyobb,minél lógósabb annál jobb.
Ha tejtől duzzadna az csak hab lenne a tortán.
Ha tejtől duzzadna az csak hab lenne a tortán.