Kecskemét vagy 60 km-es körzetében élő ,hellyel és napközbeni szabad idővel rendelkező a bi és bdsm iránt érdeklődést mutató partnert keresek.Olyat aki nézné esetleg be is szállna egy Ur szolga játékba..
ntelligens párral ismerkednék Sopronban akár extrémebb játékokra is.. Megbízható, független férfiként keresek partnereket. (Priviben írjatok!)
Sziasztok! 47éves perverz pár vagyunk! Holnap dél körül randiznánk!
sziasztok spermas puncot nyalnek dugnek vannak e itt erre nyitott parok?
Izgalmas extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Sziasztok Budapesten keresek Bi ,Heteró,Meleg aktiv férfit
Belevaló férfias pasival hancúroznék ma…belváros, 6.ker!
Sziasztok,
Perverz férfi társaimmal szívesen csevegnék aki nyitott erre, én nős vagyok, 30-as duci nagymellű feleségem van.
Perverz férfi társaimmal szívesen csevegnék aki nyitott erre, én nős vagyok, 30-as duci nagymellű feleségem van.

Sziasztok. Hellyel rendelkező pasit keresünk
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Keresek mára hölgyet vagy párocskát , finom érzéki szexre ! Nagyon sok a spermám és kitartóan kemény a farkam ! Lehet közben videózni vagy fotózni is ! Kőbányán helyem is van !
Sziasztok. Mit nem adnék egy kis vékony fisting szex kedvelő hölgy-ért! Ha volna ilyen egyeztessünk prívatba! Maximális diszkréció mellett!
Sziasztok!
Rétság környékén keresek domináns hölgyet/hölgyeket akik szeretnének szórakozni. Egy guminővel szexelnék és ezt lehet videózni, fotózni, irányítgatni. Egy kezdő szub lennék:P
A többit rátok bízom, privátban várom az üzeneteket:P
Rétság környékén keresek domináns hölgyet/hölgyeket akik szeretnének szórakozni. Egy guminővel szexelnék és ezt lehet videózni, fotózni, irányítgatni. Egy kezdő szub lennék:P
A többit rátok bízom, privátban várom az üzeneteket:P
Sziasztok! Még mindig extrem nagy vaskos méretet keresek.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok!Olyan partneremet keresem aki kimondottan szeret fasszal játszani hosszasan(verni,nyalogatni,szopni),kicsalogatni belőle a nedüt(akár egymás után többször is)és azt a szájával el is tünteti.
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keress
Sziasztok, budapesti független férfiként keresek olyan hölgyet, akit izgat a harisnyás, neccruhás szex

Haliho
Kalandoznék, és szívesen ismerkednék csajokkal vagy esetleg nyitott párokkal.
19 vagyok és vágyakozó szeretném bővíteni a bakancslistámat és kipipálni minél több mindent!
Ha tényleg akar valamit az ember akkor azért tenni is kell...
Kalandoznék, és szívesen ismerkednék csajokkal vagy esetleg nyitott párokkal.
19 vagyok és vágyakozó szeretném bővíteni a bakancslistámat és kipipálni minél több mindent!
Ha tényleg akar valamit az ember akkor azért tenni is kell...
Szegeden/környékén pár ma/holnap? Kukkolnék, helyem van.
Akár autóval is mehetek is egy kört, míg a hátsó ülésen elvagytok.
üdv
33f,igényes, hetero férfi
Akár autóval is mehetek is egy kört, míg a hátsó ülésen elvagytok.
üdv
33f,igényes, hetero férfi