Sziasztok.Budapesti ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.
Nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy.
Ha valakit érdekel,irjon,ismerkedjünk.
Köszi
Ismerkednék hölggyel.
Nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy.
Ha valakit érdekel,irjon,ismerkedjünk.
Köszi
Perverz Medical játékokhoz játszótársat, partnert keresek.
Tatabánya és környéke előnyben!
Tatabánya és környéke előnyben!
Hölgyek valamint Párok diszkrét társaságát keresem!
Nagynak mondott pénisszel!
Nagynak mondott pénisszel!
Hali, Mai nap spermas puncit nyalogatnèk tisztàra. Helyem van, csak jönnötök kell, szexelni a baràtoddal ès hagyni hogy jòl teleèlvezze a puncid vagy segged. Mindkettöt tisztàra nyalom.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok !
Szombaton (2023.02.18.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.02.18.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! 16-án, csütörtök délután dugna valaki(k) egy kövér szőrös férfi segget Csepelen? Csak dugás! Üdv.
nem megszokott szexet keresnek perverz parok szemelyeben
Elhanyagolt férj elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít. Sexi nagymama is.
sziasztok spermas puncit nyalnek dugnek vannak e itt erre nyitott parok?Hely kellene utazni tudnek!
Bele élvezést, pinába, seggbe hugyozást szerető Nőt/ Párt keresek.

Sziasztok. 23 eves macis srac vagyok ma délelőttre keresem aktiv kanos partneremet. Nagyhegyes vam helyem irj ha erdekel a dolog.
Idösebb 50 feletti nöket szopatnék és seggbe dugnék. Nem baj ha házas vagy
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Ki probalnam a pisisexet!!
Ehez keresnek bi aktiv partnert Miskolc-Mezokovesd vonalon.
Februar 21-tol erek ra!
Ehez keresnek bi aktiv partnert Miskolc-Mezokovesd vonalon.
Februar 21-tol erek ra!
Ne mond már hogy a Balatonnál nincs vastagfarkú? Nem lennétek olyan messze ,jelentkeznék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 12. vasárnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 12. vasárnap 09:05
Törölt felhasználó (4565962)

Vastag intimmel rendelkező pasit keresek!!;
Balaton déli oldalán.
Balaton déli oldalán.
Vastag intimmel rendelkező pasit keresek!!;
Balaton déli oldalán.
Balaton déli oldalán.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
sziasztok helyem van párok keresek egy jó többes szexre minden jóbban benne vagyok írj