Sziasztok! Ma napközben szívesen találkoznék igényes, de szexőrült budapesti nővel vagy párral, akik imádnak autóban, fürdő öltözőjében, szabadban, vagy akár szexmoziban játszadozni egy hasonló, normális, de persze kicsit talán perverz férfival. Imádok ismeretlen nőt szopatni, hátulról dugni, akár az autó hátsó ülésén pucsítva is. Privátban elértek, ha a képeim alapján szimpatikus vagyok.

Jól kihasznál(szétqrt) puncit keresek, redceres karbantartásra,
Izgalmas extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Extrém kövér,160 kg+-os hölgyet keresek. A hatalmas idomokat imádó sportos férfi vagyok. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
Agyonhasznált puncit popsit nyalnék.Kor nem számít. Pesten vagypk.
Macis Pasiként Perverz Párral ismerkednék Vác-Budapest vonalon.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok!Partnert keresek hétvégi huncutkodáshoz.Remek lenne ha szereted a"segédeszközös(vibrátor,dildo,felcsatolhatós,gésa golyó)"játszadozásokat is.
Cuckoldra , esetleg spermás punci tisztára nyalásra keresek erre nyitott párt! Hely kellene utazni tudok!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Örülnék ha valaki telepisilnè a számat... Sárvár, ès Celldömölk környékén...
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Hétvégére keresünk a párommal egy aktív, kitartó független pasit
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
perverz szexpartnert keresek extrém szexre szeress alázni legyen búvóhelyed
sub pasi vagyok Privát írj
sub pasi vagyok Privát írj
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Állapotos roma csajt keresek szexre,csak igényes nők jelentkezzenek.
Sziasztok! Budapesti nőt vagy párt keresek, akiket izgat egy napközbeni rapid randi, az autós vagy szexmozis szex. Én imádom az ilyen felállást. Magas, 40-es, értelmes férfi vagyok, az adatlapomon láthattok rólam képet is. Privátban elértek.
Csak hablaty van

Ökölszexet szeretö érett nö üzi