Sziasztok!
Pénteken (2023.03.17.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pénteken (2023.03.17.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
sziasztok
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Sziasztok! Holnap napközben keresek szórakozni vágyó hölgyet. Egy félreeső helyen rétság környékén egy guminővel szexelnék:P Csak nézni kellene:P Többit privátban
Mohács és környéke. Submissive nőt keresek.
Sziasztok!Segédeszközöket(dildo,gésa golyó,vibrátor,felcsatolhatós)kedvelő partneremet keresem.Hely megoldott(adatlapom szerint)Akár már a mai nap folyamán is szívesen várnálak.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok spermas puncit "takaritanek" erre nyitott párokkal ismerkednek ! Utazni tudok 7végente!
Sopronban ismerkednék intelligens párral, rendszeres bdsm kapcsolatra. Szívesen lennék házibarátotok, szexuális játékszeretek. (Privi levélben válaszoljatok)
Pasinak is lehet?
(Ez egy válasz Csabi-Babi II üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 13. hétfő 14:07

Nem csak izgalmasan hangzik hanem nagyon izgalmas is tud lenni!

Nem csak izgalmasan hangzik hanem nagyon izgalmas is tud lenni!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Harisnyát kedvelő ffit keresek Budapesten.
Olyan pasit keresek ma dèlutànra, akinek sok spermàja van ès szeret szopatni. Szeretnèm hogy èlvezèskor mindent beborítson a geci. Torkomba mehet ès az egèsz arcomra is. Diszkret helyem van Vàcnàl.

Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Extrém túlsúlyos, 160-200 kg-os hölgyet keresek. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.