Sziasztok! Adatlapom szerint keresgélek! Irjatok

Sziasztok! Szeretném ha valaki telepisilnè a számat.... Sárvár, ès Celldömölk környékén!Akár a szabadban is, lehettek többen is!
Sziasztok!
Valóban bizarr játékokat kedvelő hölgyet, párt, baráti tarsaságot keresek. Részletek priviben.
Valóban bizarr játékokat kedvelő hölgyet, párt, baráti tarsaságot keresek. Részletek priviben.
Olyan budapesti nőket vagy párokat keresek, akiket izgat, ha pl. autóban, az M0-s valamelyik parkolójában, mélygarázsban, szexmoziban, vagyis valamilyen nyilvános helyen szexelnek. Imádok szopatni, gyorsan, határozottan dugni, használni egy nőt, akár a párjával együtt. Magas, potens, vastag farkú férfi vagyok. Privátban elértek, ha kellek.

Igényes Párt fogadnék otthonomban. Bele élvezés, popsi szex, pisi, bukakke, cuckold, használat, stb.,,stb.
Ma délelőtt Szigetszentmiklóson kalandoznèk.
Sziasztok!Bi párokat(N-F,N-N,F-F)fogadnék akiket izgat egy 3. férfi aktív vagy passzív jelenléte.(Az adatlapomon feltüntetett helyen tudok fogadni.)
Sziasztok, olyan párokat szeretnénk találni akiket izgat a punciba élvezős szex. Együttélő és hozzánk hasonlóan testalkatú párt keresünk, pusz
Sziasztok! Fisting témában szeretnék beszélgetni 20-35 éves kor közötti igényes személyekkel.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.
Mert 60+ landkattat keres!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 21. kedd 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 20:37
Törölt felhasználó (4661084)

Hello! Miért kell tiltani valakit csak mert írt neked?? Nem értem!
Hello! Miért kell tiltani valakit csak mert írt neked?? Nem értem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 21. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 20:25
Törölt felhasználó (4700799)

Sziasztok, perverz nő lettem szülés után, ezért most csak 60 +os ffi t illetve párokat keresek. Impotens ffi t. Ápoltság adott és elvárt!! Egészség szintén.
Csunyabeszéd
Kikötözés
Leköpés
Anal
Kényszerszoptatás
Szíjjal verés.
Moresre tanítás
Cuckold
Handjob
Pisi
Tanítás
Szerepjáték
Izgat, a párom tudtával vagyok itt!
És ő is szorgalmazza a sexuális vágyaimat.
Fiatalok, izmosak,szólisak, stb kérem ne írjanak. Nagy kemény fasz már van!
Izmos is. Most ez vonz!! A vén sokat baszó fasz, ami már sok helyen járt!
Légyszíves tartsd ezt tiszteletben. Köszönöm. Puszi
Csunyabeszéd
Kikötözés
Leköpés
Anal
Kényszerszoptatás
Szíjjal verés.
Moresre tanítás
Cuckold
Handjob
Pisi
Tanítás
Szerepjáték
Sziasztok, perverz nő lettem szülés után, ezért most csak 60 +os ffi t illetve párokat keresek. Impotens ffi t. Ápoltság adott és elvárt!! Egészség szintén.
Csunyabeszéd
Kikötözés
Leköpés
Anal
Kényszerszoptatás
Szíjjal verés.
Moresre tanítás
Cuckold
Handjob
Pisi
Tanítás
Szerepjáték
Csunyabeszéd
Kikötözés
Leköpés
Anal
Kényszerszoptatás
Szíjjal verés.
Moresre tanítás
Cuckold
Handjob
Pisi
Tanítás
Szerepjáték
Nagyon fiatal és nagyon vastag intimű fiú barátokat, vagy testvérpárt keresek.
Előny ha roma fiúk vagytok.

Előny ha roma fiúk vagytok.

Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Tele elvezett puncit "takaritanek" Akar dugas kozben is! Vannake erre nyitottt parok itt? Utazni tudok tav nem gond!
Párokat, hölgyeket keresek budapesti textilmentes wellness kikapcsolódáshoz.
Ismerkedjünk, beszélgessünk kalandozzunk.
Érezzük jól egymást!
Legyen szép napunk!
Várom privát üzeneted
Ismerkedjünk, beszélgessünk kalandozzunk.
Érezzük jól egymást!
Legyen szép napunk!
Várom privát üzeneted
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hajnali orakban 6-7 vagy 7-7:45 talalkozgtanek Holgyekkel parokkal a 13. Keruletben. Sokmindenre nyitott vagyok a sima szextol az extremebb dolgokra is. Irjatok batran es mar megyek is! Tapasztalatom van
Izgalmas extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
50es pasi holnap délután este parokhoz csatlakozna tabuk nélkül min3unk örömére Pécsen