Sziasztok, bizarr szexet kedvelő hölgy, pár, baráti tarsaság?
Hello ! Legalább 25 cm farkú pasit keresünk,
Tud valaki biszexből meleget csinálni ! Nem bánnám ha lenne.
Ökölszexszet szeretö párral hölgyel beszélgetnénk
Perverz domináns Keszthely és környéki hölgyet ,vagy párt keresek.
Perverz domináns Keszthely és környéki hölgyet ,vagy párt keresek.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok!
Rétság környékén keresek egy hölgyet aki részt venne nézőként ahogy egy guminővel szexelek:P
Többit privátban.
Rétság környékén keresek egy hölgyet aki részt venne nézőként ahogy egy guminővel szexelek:P
Többit privátban.
szia írj privát üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 17:55
Törölt felhasználó (55980)

Szia!47 éves perverz pár vagyunk, Érdekelhet a dolog?
Kriszti és Laci
Kriszti és Laci
Sziasztok! 47 éves perverz pár vagyunk! Nem hétköznapi dolgokra keresünk, partnert! Elsősorban hölgyet majd párt és végül esetleg pasit! K és L
Olyan Holgyet keresek aki rendelkezik napkozbeni szabadidovel, hellyel es szivesen ujjazna a fenekem. Ha van segedeszkozod, az is johet
Tapasztalatom van, de sajnos mostanaban nem nagyon van szerencsem. Ha kicsit is erdekel hasonlo formaju oromszerzes irj batran!

Kedden dèl kòrül mini gang banget tartanèk itthon. Erre keresek vàllalkozòkat. Max 3-4 före gondoltam. Passziv vagyok, engem kell szopatni ès dugni felvàltva. Ha èrdekelw, privàtban írj.
Szia!47 éves perverz pár vagyunk, Érdekelhet a dolog?
Kriszti és Laci (Ez egy válasz dopaminelvl üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 15:04
Kriszti és Laci (Ez egy válasz dopaminelvl üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Fisting témában szeretnék beszélgetni 20-35 éves kor közötti igényes személyekkel.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
Sziasztok Tatabányai férfiként szívesen ismerkednék párral vagy hölgyel komolyan gondolom.
Alázót keresek !
Sziasztok! Leszbi párt néznék ,ha kell csatlakoznék.Vas Megye v Zalaegerszeg.
Sziasztok.
47 éve ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.
Nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy az.
Irj.
Köszi
47 éve ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.
Nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy az.
Irj.
Köszi
Sziasztok! Fisting témában szeretnék beszélgetni 20-35 éves kor közötti igényes személyekkel.
Sziasztok. Sopron környékén keresek hölgyet vagy párt, ahol teleélvezett puncit dughatnék.
Sziasztok ! igazán nagy farkú ( 25cm től ) férfit keresünk !