23 éves szép arcu /alkatu vékony höly és 55 éves párja intim pillanatokat , kukkolüt keres .
Selfsuck azaz önszopó havert keresek!
Csinos Holgyekkel ismerkednek akik szinten titkos kapcsolatot keresnek. Sportos, tapasztalt srac vagyok. Parok is irhatnak. Csaladom miatt hajnali, illetve napkozbeni talik megoldhatok. Szep napot!
Sopronban ismerkednék párral vagy hölggyel...akár hosszabb távra, házibarátként.
Sziasztok!Olyan Hölgyet keresek rendszeres játszadozásokra aki imádja a segédeszközöket(dildo,vibrátor,gésa golyó,anál plung,punci pumpálás).Helyem van az adatlapom szerint,ha bármi kérdésed lenne arra szívesen válaszolok ha üzenetbe megkeresel.
Sziasztok!Ma délután,este olyan párral találkoznék ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte kikötözve,basszák,szopatják,kényszer franciáztatják,használják a párját ribancként egy méretes szerszámmal.Autóban,szabadban a Tisza tónál Poroszló,Sarud.
Fisting kedvelő Zala megyei novel ismerkednek apoltsag fontos és diszkrecio meretem 18/7
Sziasztok!Én egy 37 éves férfi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sok tettoo, helyem van Várpalotán de bizonyos távon tudok utazni!Akit/akiket keresek lány, pár, minden érdekel helyem is van!
Bevállaós nagyon perverz Párt fogadnék otthonomban. Cuckold, bdsm, creampie, pinába/ seggbe/ testre hugyozás, öklözés, stb…stb.
Perverz nőt keresek Budapesten!
Kíváncsi vagyok, van-e min. 13 centi az öklöm. Meg is mérem nyomban!
(Ez egy válasz creamypussy üzenetére (2023. 04. 14. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 14. péntek 14:31

Sziasztok!
Egy jó kis fisting hétvégén?
Ha ökölbe szorítod a kezed és a kézfejed átmérője min 13cm és szeretnél punciba turkálni jelentkezz! Ne kamuzz mert aki érdekes kérünk egy fotót hogy valóban min 13 cm
Ha ökölbe szorítod a kezed és a kézfejed átmérője min 13cm és szeretnél punciba turkálni jelentkezz! Ne kamuzz mert aki érdekes kérünk egy fotót hogy valóban min 13 cm
Sziasztok!
Olyan 2-5 fős maximum 40es normális, egymást ismerő pasi csoportot keresek akik eljátszadoznanak lógó mellű, faszimado kis ribanc feleségemmel, előttem. Hasznalat/elveztetes. Hely kell a közelünkben, nem azonnalra keresünk, május, junius inkább, és üzenetben irj.
Tatabányán lenne perverz nő?
extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Szabadban szexelnék ápolt nővel ! Akár csak egy alkalommal is. Sopron és környékén keresek.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Terhes hölgyet , feleséget kényeztetnék

Sziasztok Kecskemét vagy a környékén keresnék olyan párt vagy csajt akit izgat az ökölszex! Vagy olyat aki ki próbálná.
Sziasztok.
Enyhe perverziómat szeretném kiélni,illetve kipróbálni.
Mostanában nagyon izgat a spermanyalás,creampie,spermás punci dugás,spermaevés.
Cuckold,wifesharing stb..
Ha valakit izgatna,vagy részese lenne ilyesminek keressen priviben
Enyhe perverziómat szeretném kiélni,illetve kipróbálni.
Mostanában nagyon izgat a spermanyalás,creampie,spermás punci dugás,spermaevés.
Cuckold,wifesharing stb..
Ha valakit izgatna,vagy részese lenne ilyesminek keressen priviben