Szex nélkül aláznivaló mazo köcsögöd lennék! Egyeztessünk mit szeretnél?
Semmi pervi?
Házaspárhoz csatlakoznék Nyiregyháza és környéke,spermás puncit nyalnék!
Sziasztok!Sződligeten jó?
(Ez egy válasz creamypussy üzenetére (2023. 04. 14. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 14. péntek 14:31

Sziasztok!
Egy jó kis fisting hétvégén?
Ha ökölbe szorítod a kezed és a kézfejed átmérője min 13cm és szeretnél punciba turkálni jelentkezz! Ne kamuzz mert aki érdekes kérünk egy fotót hogy valóban min 13 cm
Egy jó kis fisting hétvégén?
Ha ökölbe szorítod a kezed és a kézfejed átmérője min 13cm és szeretnél punciba turkálni jelentkezz! Ne kamuzz mert aki érdekes kérünk egy fotót hogy valóban min 13 cm
Bi pasiként, keresek extrém, perverz lehetőséget Győrben
Egy ilyen szép puncit vétek lenne nem nyalni, bárhogy, bármikor
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2023. 04. 21. péntek 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 21. péntek 18:30

Múlt héten jött innen egy srác hozzánk, úgy nyalt amíg mi dugtunk, mint Lassie!

Az én vagyok. Vagy is Lessi
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2023. 04. 21. péntek 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is szívesen nyalnám a párodat 69-ben,miközben dugod hátulról ! Ha tele élvezed,tisztára is nyalnám !

Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony fiú vagyok.
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2023. 04. 21. péntek 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 21. péntek 17:49

Sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas közben is vannak-e erre nyitott párok itt?
extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas közben is vannak-e erre nyitott párok itt?
Sziasztok Gyöngyös környékén keresek helyel rendelkezö diszkrét ápolt dughato pasit vagy párt
Sziasztok! Valaki megszopatna?
Impotens buzi vagyok szivesen ápolnám /nyalnám, szopnám, csókolgatnám / egy férfi testét / roma is lehet / Pesti vagyok most helyem nincs.
Budapesten keresek,a fenti időpontban,sm témában jártas,hellyel rendelkező,férfi,bi vagy homo partnert.Egész estés találkozóhoz, akár többesben is. Előny ha elmúltál 60,aktív szerepet kedveled,szereted a bizarr dolgokat is. DE minden megoldás is érdekel.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Olyan vékony, kismellű (akár csak a mellbimbója van) lányt keresek, akit izgatna, ha egyszerre több pasival lenne! Nagyon tetszik, az ilyen alkatú nő! Megbecsülnélek, folyamatosan kényeztetnélek!
sziasztok! lányok valaki valami extrém? helyem van, utazni is tudok! bevállalóós pasi vagyok!
Sziasztok használható feleséget keresek akit kielégíthetek vágyaim szerint!