Szex nélkül aláznivaló mazo köcsögöd lennék! Egyeztessünk mit szeretnél?
-Terhes nöt ,feleséget kényeztetnék

Sziasztok
Én egy 37 éves pasi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sötét haj, kis szakál, sok tetoválás! Lányt, párt keresek minden jóra helyem van Veszprém megyében, de bizonyos távon tudok utazni!Szép napot!!!
Én egy 37 éves pasi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sötét haj, kis szakál, sok tetoválás! Lányt, párt keresek minden jóra helyem van Veszprém megyében, de bizonyos távon tudok utazni!Szép napot!!!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok !
Ma estére akár éjjeli talihoz olyan párt házaspárt hölgyet keresek akik kedvelik a szerepjátékokat akár strapon felállást is . Ha szívesen vennétek egy mindenre nyitott ápolt nagyobb vastagabb borotvált intimmel rendelkező férfi társaságát írjatok privát üzit.
Ma estére akár éjjeli talihoz olyan párt házaspárt hölgyet keresek akik kedvelik a szerepjátékokat akár strapon felállást is . Ha szívesen vennétek egy mindenre nyitott ápolt nagyobb vastagabb borotvált intimmel rendelkező férfi társaságát írjatok privát üzit.
Pesten sörös társaság itathatna. Helyem nincs 70-es buzi köcsög vagyok. Alázható.
Ökölszexet szeretö párt keresünk üzi
Nevelj belőlem egy bárki által dugható, dugatható kurvát. Olyat akit akár később 24/7-ben szolgalányként is tarthatsz, pl. egy farmon. Kizárólag nagyon erős egyéniségű Domináns urak keressenek!

Perverz játékokra keresnek Kecskeméti hölgyet párt minderre nyitott vagyok.
Imádlak
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 22. szombat 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 22. szombat 11:09
Törölt felhasználó (4222642)

Nevelj belőlem egy bárki által dugható, dugatható kurvát. Olyat akit akár később 24/7-ben szolgalányként is tarthatsz, pl. egy farmon. Kizárólag nagyon erős egyéniségű Domináns urak keressenek!

Ó itt mi mindannyian azok vagyunk nem tudtad?
Egyébként is, ha bárki akkor magunkkal kezdjük a sort
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 22. szombat 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Szívesen találkoznék Veled!

Volna pár ötletem, mit csinálnék veled farmon!

Kurvàs szerepre keresek feleséget. Hosszú tavon.
Házas pár hàzibaratja lennék diszkréten. Mind két fél örömére is ha kell.
ma kamionos pasi?
Hölgyet keresek mozizàs illetve shoppingolasra. Sexi pláza cica.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli a kicsit extrémebb játékokat is. Tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás, dildók stb.Tapasztalat és fantázia van.
Vékony kis mellű nagyobb csikló és hosszabb ajkakkal rendelkező lányt, hölgyet keresek nudista strand látogatásokra, közös nudista programokra, utazásra,stb.csak fotós valós hölgy lány jelentkezzen: köszönöm...