Nagy lelógó hosszú szemèrem ajkú hölgyet keresek
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Ki probálna Flashlight Ice Lady-t ?
Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
Kukiból?
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Már csinálnak olyan műtéteket!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Nkem kis csikló is elég lenne
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 01. hétfő 15:58

Törölt felhasználó (4654703)

Nagy csiklóval megáldott vagy hosszú lelógó szemérem ajkakkal rendelkező hölgyet keresek.
Nagy csiklóval megáldott vagy hosszú lelógó szemérem ajkakkal rendelkező hölgyet keresek.
Sziasztok sperma imádó párral ismerkednék, akik szeretik a hármas, cuckold játékokat a meztelenkedést, amatőr masszázs játékokat, elnyújtott orgazmusokat. Hosszabb távra gondolkozó párt keresek akik komolyan gondolják 95%-ban szabadak a hétvégéim. Nagyon szex centrikus férfi vagyok élvezzük az életet.
Keresek egy olyan párt ahol mindkét fél szeret szopni.... Helyem van a 10.-kerületben !
Nagy csiklót hosszú logós szemérem ajkú hölgyet keresek.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bevállalós megbízható fiatal sub mazo lányt keresek fistingre békés megye és környéke minden jóra többet privatban
Szép reggelt! spriccelő hölgy vagy pár van itt ? Csók ff tagunk
Szép napot kívánok !
Nevelésemre ,alázásomra ismerkednék 50 év feletti hellyel esetleg eszközökkel rendelkező Pest Megyei férfival esetleg férfiakkal akik akár tabuk nélkül használnák a számat nyelvemet ,mindenféle viszonzás nélkül !
Alázatos 61 éves e téren kezdő férfi vagyok !
Nevelésemre ,alázásomra ismerkednék 50 év feletti hellyel esetleg eszközökkel rendelkező Pest Megyei férfival esetleg férfiakkal akik akár tabuk nélkül használnák a számat nyelvemet ,mindenféle viszonzás nélkül !
Alázatos 61 éves e téren kezdő férfi vagyok !
olyat én is keresek de it nincs
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 22:47
Törölt felhasználó (998222)

Keresek egy olyan párt ahol mindkét fél szeret szopni....
Keresek egy olyan párt ahol mindkét fél szeret szopni....
Sziasztok! Pár vagyunk, Női ruhás pasit keresünk , aki kiverné előttünk!
Már csak punci kellene :P
(Ez egy válasz buddha1 üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 20:11

Sziasztok.
Budapest és környékén teletöltött puncit nyalnék.
Pesten helyem is van.
Pesten helyem is van.
Sziasztok.
Pesten helyem is van.
Pesten helyem is van.