Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok!
Olyan Hölgy társaságát keresem aki nem csak írogatni szeret hanem meg is meri és meg is akarja élni amiről álmodozik!
Szóval ha le mered írni mire vágysz és ténykeg akarod is,hogy ezt valaki megtegye akkor írj!
Üzenet módosítása
Olyan Hölgy társaságát keresem aki nem csak írogatni szeret hanem meg is meri és meg is akarja élni amiről álmodozik!
Szóval ha le mered írni mire vágysz és ténykeg akarod is,hogy ezt valaki megtegye akkor írj!
Üzenet módosítása
Ma vagy holnap csajom előtt extrém pervire keresek lehetőséget!
Sziasztok!Ma a Tisza tónál,Porosz,Sarud.Olyan párt keresek ahol a hölgytagot a párja előtt,dugom,szopatom egy méretes szerszámmal.kikötözve,pórázon,anál,mély torok..autóban,természetben,erdőben.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Extrém irant érdeklődő csaj ismerkedni beszélgetni?
Sub hajlamaimat kiélése céljából jóképű, sportos 50-es férfiként olyan fiatal lányt keresek, akinek nyalhatnám a fenekét. Az igazán jó az lenne, ha ő közben maszturbálva elélvezne, itt fontos lenne a valódi elélvezés (ezt az ánuszon érezni lehet), továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül, akár ruhában is. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani..
Tejtől duzzzadó,melleket kényeztetnék hosszasan. Illetve érdekel mindenféle anyatejes játék is
Ápolt ,igényes,illemtudó pasi vagyok.
Bp,Érd,Szèlesfehérvár,Dunaújváros vonalon.
Ápolt ,igényes,illemtudó pasi vagyok.
Bp,Érd,Szèlesfehérvár,Dunaújváros vonalon.
50es férfi keres vékony kis mellű nagyobb csikló és hosszabb ajkakkal rendelkező hölgyet.. lányt...
Sziasztok! Szombat délutánra, estére keresek
hölgyet, vagy párt közös huncutkodásra Miskolcon.
Hely van, de a közelbe én is tudok utazni
hölgyet, vagy párt közös huncutkodásra Miskolcon.
Hely van, de a közelbe én is tudok utazni
Sziasztok! 47 éves perverz pár vagyunk! Női ruhát, fehérneműt viselő Hölgyet Urat , párt keresünk!
Extra nagy lógós mellű hölgyet kényeztetnék ,akár párjával együtt is,mama este.
Ma este párhoz csatlakoznék mindkettőtök örömére.
Dél- buda,illetve Bp- Székesfehérvár vonalon.
Dél- buda,illetve Bp- Székesfehérvár vonalon.
Yoni intim masszázs hölgyeknek ! ( tanult intim masszőrtől )
Hölgyek fenekét nyalnám Pesten Helyem nincsm kor méret nem számít.
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
50 / 178 /80, jó méretű férfiként Sopronban ismerkednék intelligens hölggyel vagy párral, sok mindenre nyitottan.
sziasztok
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek akikkel napkozben lehet talalkozni
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek akikkel napkozben lehet talalkozni
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk