Szegeden keresek hellyel perverz bi párt vagy férfit
sziasztok spermas puncit nyalnék akár dugas közben is vannak e erre nyitott párok itt?
Sziasztok!Szeretnèm,ha valaki telepisilnè a számat! Sárvár, ès Celldömölk környékén!
Pároknak biztosítanék helyet alkalmanként Pest megyében ! Szívesen beszállnék harmadiknak is , de csak sima kukkolásért is cserébe !
Ma napközben keresek szexéhes, igényes, de kicsit perverz budapesti párt, akik tudnának mit kezdeni egy hasonló, extrém szexmániás férfival. Nem szeretnék bonyolult kapcsolatot, de persze a közös szimpátia, a kémia gondolom nálatok is feltétel. Ha tetszem az adatlapom alapján, privátban elértek, és akkor adok mobilszámot is.
Mindenféle extreme perverzióra keresek partnereket. Akár csak egyszeri, akár csak alkalmi, akár rendszeres, szerencsés esetben folyamatos tartós kapcsolatra.
Hölgyeket párokat stb.
Keress bátran, írj a profilomon.
Ha nem egyeznek a vágyaink, legfeljebb kulturáltan elköszönünk egymástól.
Hölgyeket párokat stb.
Keress bátran, írj a profilomon.
Ha nem egyeznek a vágyaink, legfeljebb kulturáltan elköszönünk egymástól.
Extrém témákhoz keresek partnereket, s/m, láb, pelenka, erényöv fétis stb.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Na olyat én is keresnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 10. szerda 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 10. szerda 09:26
Törölt felhasználó (4654703)

nagy csiklót hosszú extrém szemérem ajkakkal rendelkző hölgyet keresek.
Csajommal ma este extrém pervit bizarr keresek vagy bi hölgyet a csajomnak!
extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
50 és vastag nagy kupaku farkú férfi keres fiatal szopni szerető lányt...csak lány írjon aki imád szopni Nagyon szeretem ha szopják a farkam....
Sziasztok. Fistingre keresek elsősorban beszélgető partnert, aztán ha alakulna megérne egy találkozót is.
Kerek és csupasz hátsóm van, szeretném kipróbálni extrémebb körülmények között is mit bír el
Kerek és csupasz hátsóm van, szeretném kipróbálni extrémebb körülmények között is mit bír el
Párt fogadnék a héten ,napközben Dunaújvárosban!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Megismerkednék olyan úrral aki orálmániás,de barátnője,felesége,nem szereti kényeztetni ilyen formában vagy rosszul,kelletlenül csinálja.Ha szeretnéd hogy úgy és ahogyan Te szeretnéd hogy csinálják akkor írj nekem!Igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok.Viszonzást nem várok.Hellyel erendelkezem Pestmegyében,de akár hozzád is elmegyek szívesen
Ma este teleélvezett puncit nyalnék.
Érd,Budaörs,Törökbálint,22,11ker.
Érd,Budaörs,Törökbálint,22,11ker.