Hétfő estére keresünk fiatalos bi vagy hetero pasit magunknak hármasra.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
sziasztok
biszex fiú-lány ár vagyunk,ismerkednénk hasonló bi párral
nálunk a pasi leginkább aktív,vagyis olyan párt keresünk ahol mindkét fél szeret szopni ás dughatóak smile
helyünk van,utazni tudunk
várjuk a leveleiteket,csók
biszex fiú-lány ár vagyunk,ismerkednénk hasonló bi párral
nálunk a pasi leginkább aktív,vagyis olyan párt keresünk ahol mindkét fél szeret szopni ás dughatóak smile
helyünk van,utazni tudunk
várjuk a leveleiteket,csók
Pisi testre, arcra, arcra élvezés, arcraüléssel seggnyalatás?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma este!!
Sziasztok! Mostani órákra keresném olyan partnerem aki szereti a hosszas kényeztető együttléteket.. Tabu nélkül
Érd és környékén. Csak az írjon aki tényleg találkozna is.

Fisting izgat valakit? elsősorbn beszélgetnék a témában, de kerek és csupasz fenekem van, és dildokkal szoktam is játszadozni

Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Ma este 21óra keresünk nagyfarku pasikat gangbang! Pinába élvezős natúr szexre! Részletek privátban! Csepelen van helyünk képek vannak fent
Csajommal ma mennénk, ahol van extrém pervire lehetőség!
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná az extrémebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, kötözés, fenekelés, gyertya, mellpaskolás stb.Párok is.
Gárdonyi nudira jön valaki?
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Csajommal ma mennénk, ahol van extrém pervire lehetőség!
Ma de. Òràkban, Gyàl, kôrnyèkèn, vagy Felsôpakonyban, valakit nagyon megszopatnék.
Sziasztok! Kis szexszolga lennék! Jelentkezz..
sziasztok. Strapa biró nagy puncis feleséget keresek.